Vad är pallyftare Vågar?

Pallyftare skalorna vägningsanordningar att arbetstagarna använder för att mäta belastningen på standard trä eller plast pallar. Pallar är vanliga lagerhyllor att tillverkarna ofta gör i en viss standard storlek och form för att rymma en gaffeltruck eller pallyftare.

Lyftvagnar också kallas pall uttagen eller truckar hand. En pall domkraft eller truck kan kanske lyfta en pall staplas med varor till en viss höjd från marken så att den får flyttas. Olika stilar och modeller av truckar har andra funktioner för hantering av material som är lagrade på en pall. Bland de vanligaste funktionerna är pallyftare skalor.

En pall uttaget digital skala är ofta inbyggd i en pall hiss eller lastbil design. Skalan kommer effektivt att väga hela den uppsättning av varor, tillsammans med pallen, medan det lastas på pallyftare. Denna extra funktion för vägning av last hjälper ge mer effektiva lösningar i ett lager eller liknande utrymme.

Olika typer av truckar inkluderar manuella truckar, där pallar styrs på enkla manuella rullar eller batteridrivna truckar med eller utan hiss domkrafter för att lyfta pallar flera meter över marken. För batteridrivna truckar, pallar vågar lastbil ofta kan rinna av samma batteri som driver fordonet. Vissa batteridrivna truckar göra det möjligt att "förare" att rida längs med pallgods.

Förutom enstaka per enhet monterad på truckar, finns det några andra alternativ för vägning av varor på en pall. Twin BALANSVÅG omfattar två enheter för vägning varje sida av en lastpall. Twin balk designer är praktiskt för vägning flera storlekar av pallar.

Pallyftare vågar ofta väga alla olika typer av material att de anställda kan lasta på en pall. Varor får i form av många små förpackade enheter krymta på en pall eller en behållare, tank eller annan tung behållare med säkerhet i en pall med hjälp av särskilda fästelement. Pallyftare vågar använda teknik viktfördelning för att hitta en exakt vikt för den totala pallasten.

Vågar för en gaffeltruck eller pall jack fyller flera funktioner i ett industriområde. Arbetstagare kan använda dem för att kontrollera att en last som inte överstiger ett postat gräns för ett fordon eller container, hylla, eller utrustning. Vågar kan också ge vikter pallgods för inventering ändamål. Dessa verktyg är praktiskt för alla miljöer där arbetstagarna behöver för att konsekvent väga de föremål som de flyttar. Arbetstagarna kan också använda dessa skalor för att utvärdera laster för att följa säkerheten på arbetsplatsen lagar, såsom de tillämpas av de nationella OSHA (arbetarskyddsärenden Administration).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.