Vad är ett vindkraftverk Farm?

En gruppering av vindkraftverk som används för insamling av vindkraft, som typiskt delas ut till de kringliggande områdena, är känd som en vindkraftverk gård . Vindkraftverk gårdar, ibland helt enkelt kallas vindkraftverk , som vanligtvis täcker stora vidder av mark, eftersom vindkraftverk kan vara ganska stort. Vindkraftverk varierar i storlek, och det finns ingen uttrycklig definition av vad som utgör användningen av ordet "gård". Ibland kommer ett vindkraftverk gård innehåller endast en handfull av turbiner, medan andra vindkraftverk har flera hundra. Människor använder vindkraftverk dra nytta av den effektivitet, renlighet och överflöd av vindkraft.

En gård vindkraftverk kan byggas på någon av en mängd olika platser, men några platser har visat sig vara generellt effektivare än andra. Platt, öppna ytor är effektiva eftersom det finns lite att blockera vinden, men de är inte lika effektiva som områden utanför kusten av en stor mängd vatten. Ett vindkraftverk gård kan konstrueras flera miles offshore att utnyttja vinden på grund av effekterna av temperaturförändringar nära vattnet. Vissa är byggda ännu längre till havs med ännu större vinst. Men det kan vara ganska dyrt att bygga vindkraftsparker långt ute till havs på djupt och grov vatten

En gård vindkraftverk är mycket dyrt att producera, men bär med sig många klara fördelar. Vindkraft är helt ren, till skillnad från energiproduktion genom förbränning av fossila bränslen. Det är också förnyas, medan tillgång på fossila bränslen kommer så småningom vara uttömda, det finns ett oändligt utbud av vind till gårdar makt vind. Det finns visserligen ingen tvekan om att ett vindkraftverk gård är ganska dyrt, ibland bygga en kan leda till skattelättnader och överskottsenergi som kan säljas till kraftbolag. På platser som få endast små mängder vindkraft, är det dock mycket svårt att motivera kostnaderna för att bygga ännu en turbin.

estetik av vindkraftverk och vindkraftparker Turbinen är en fråga som har togs upp i flera olika fall som framträdande av vindkraftverk ökar. Många tycker vindkraftverk vara imponerande och vackra på grund av sin storlek och elegant design. Andra däremot, ser dem en tragik för den mark som de ofta dominerar många tunnland mark som skulle kunna användas för andra ändamål. Vissa klagar på att ljudet de producerar skrämma bort lokala djurliv och är därför skadligt för det omgivande området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.