Vad är en stationär Engineer?

Stationär ingenjörer täcka en stor del av marken inom bara om en viss tillverkningsanläggning. Anses vara en tillsvidareanställning med om produktionen, en stationär ingenjör övervakar allmänna verksamhet i byggnaden, inklusive och ersättare, renoveringar och reparationer av olika stödsystem. Ofta kommer den stationära ingenjör arbeta tillsammans med andra ingenjörer för att säkerställa att alla system underhålls på rätt sätt, och ett regelbundet schema för testning och uppgraderingar har observerats.

Tillsammans med arbete i produktionsanläggningar, en stationär ingenjör kan också hitta arbete i stort sett alla typer av offentliga byggnader. Skolor, köpcentrum och sjukhus kommer alla kräver tillgång till den stationära ingenjör. Beroende på storleken av verksamheten, kan den stationära ingenjören verk som en av ett team av drift ingenjörer. I denna miljö kommer ingenjören vara involverade i dessa vitala funktioner som klimatkontroll, ångpannor och ånga, generatorer, och vattensystem.

En av de viktigaste uppgifterna för de stationära ingenjör har att göra med startfasen av ny utrustning. Ingenjören övervakar ny utrustning för att säkerställa att allt fungerar inom säkerhet och effektivitet gränser. Tidigare var detta uppnås vanligen genom att övervaka ett antal mätare och mätare som en del av processen. I dag dessa uppgifter oftare hanteras med ett datorgränssnitt.

Tillsammans med hjälp i starten av den nya utrustningen, den stationära ingenjör kommer också att delta i anpassning och regelbunden reparation av utrustningen. När reparationer görs kommer ingenjören utvärdera den utrustning och anpassningar ordning som behövs. För det fall att utrustningen inte fungerar inom fastställda normer, kan den stationära ingenjör godkänna en stängning av maskiner tills annat tillvägagångssätt bestäms.

Som en speciell typ av driftingenjör, är den stationära ingenjör vanligen varaktigt har avdelats för anläggningen. Med ett stort utbud av funktioner för att utföra, är det inte ovanligt att en äldre stationär ingenjör att arbeta med ett team av assistenter för att säkerställa att alla system i byggnaden kontrolleras och repareras snabbt. På så sätt gör ingenjör det möjligt för möjlighet att fortsätta fungera med liten eller ingen avbrott.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.