Vad är en konstruktion hinder?

En konstruktion hinder är någon form av barriär som används för att hålla obehöriga personer ur en konstruktion område. Detta kan inbegripa användning av stängsel, betong hinder eller varning band, beroende på situationen och på vilken nivå i fara skulle någon vandra in i området. En konstruktion hinder kan också användas för att skydda grönområden från störningar till följd av tunga maskiner och gångtrafik.

Även om de flesta bygg hinder av tillfällig karaktär, finns det några som kan vara bestående. En permanent konstruktion hinder är en av de typer av hinder som stannar uppe för en längre tid, kanske efter läggningen är avslutad, vanligen någon form av stängsel. Under byggtiden, tjänar den som ett naturligt hinder. Efter konstruktion fungerar den fortfarande som en avdelare, privatlivet eller ljudvallen. Dessa är vanliga i bostadsbyggandet zoner.

Den andra typen av hinder är tillfällig konstruktion barriären. Dessa läggs ofta upp mycket snabbt och medan de kanske inte ger så mycket trygghet som ett permanent hinder, kan ge tillräckligt avskräckande för att hålla alla utom de mest beslutsamma människor ur en konstruktion zon. De omfattar normalt staket kedjelänk, kanske några konkreta hinder, och kanske även några Uppdelat privatlivet stängsel också. Taggtråd högst upp på stängslet kan användas för att avskräcka inträde när stöld är ett problem.

Vissa typer konstruktion hinder görs, eller åtminstone bättre, med mycket reflekterande material för att göra dem ännu mer synliga. Detta är särskilt viktigt för vägbyggen, där en del av arbetet kan göras på natten. Varna bilister genom mycket reflekterande material är ett bra sätt att hålla både arbetare och bilister säker. Några av dessa hinder kan vara fällbara barrikader, som kan ha sin egen bur och blinkande ljus för att ytterligare ge synliggöra potentiell fara.

Många entreprenörer kan ha en egen uppsättning av bygg-hinder. Men för dem som inte och som bara behöver dem varje gång i en stund, det finns företag som specialiserar sig enbart i hyra och leverans av dessa hinder. Detta är ett kostnadseffektivt alternativ för dem som kan behöva olika typer av hinder beroende på jobbet. När du är klar kommer bolaget att ordna vanligtvis plocka upp hindren också.

Inget construction hinder är garanterat att keep alla där ute eller make säker på att alla är medvetna om konstruktion, kan det finnas mycket mer skada skedd om de inte var närvarande. I de flesta fall kan lokala, statliga eller till och med nationella bestämmelser kräver användning av dessa hinder när tunga byggandet pågår. För mer information, kontakta din lokala tillåter kontor för att veta vad du behöver för ett visst jobb.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.