Vad är en grävmaskin Bucket?

en grävmaskin hink är ett fäste för tung utrustning som är avsedd att användas i området utgrävning. Hinkar kan fogas till grävmaskiner, traktorer, kranar och liknande typer av utrustning. De finns i en mängd storlekar och former. En liknande verktyg som kallas ett scoop ser ut ungefär som en grävmaskin hink, men har en mindre mängd material.

Vanligtvis ett material som stål används för att göra en grävmaskin hink, eftersom den bifogade filen måste vara tålig och mycket stark. Klassiskt, är den ena sidan tandad, med tänderna agerar för att bryta upp material som skopan dras genom den, lossa material så att det blir lätt för skopan att ösa upp. Tänderna absorberar också påverka och skonar skopan sig från skador och minska långsiktigt slitage.

grävskopor används i en mångfald av miljöer där människor vill utföra en utgrävning. Vid gruvorna, kan de användas för att rensa marken för att ställa sprängladdningar, och de kan även användas för att samla upp material från monetära intresse, såsom malm-bärande stenar. En grävmaskin hink kan också användas i bygg-och rivningsavfall att bryta och ta bort jord och annat material, eller för stora grävning tillämpningar. Även om inte avsedd för att transportera material, grävskopor ibland används för att flytta material runt på en bygg plats.

Storleken på en grävmaskin hink dikterar vilken typ av utrustning kan användas tillsammans med och vad för slags jobb det är lämpligt. En typisk hink är mycket stark och stabil så att den tål tunga laster av material såsom våt jord och berg. Fästpunkten är oftast utformad så att skopan flex och vridas något medan den används, så att operatören kan mer exakt kontrollera det.

Som med alla verktyg, en grävmaskin hink måste upprätthållas korrekt att arbeta effektivt. Det är viktigt att regelbundet inspektera hinkar för tecken på mekaniska trötthet sprickor och identifiera svaga punkter längs fästpunkten. Dessa bilagor är normalt lagras när den inte används, men de kan också lagras på plats. Det är viktigt att undvika att utsätta en grävmaskin hink av frätande eller villkor salt som kan trötthet eller stress metallen, vilket resulterade i ett katastrofalt fel på utrustning som kan utsätta människor för risk för skada.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.