Vad är en flygplansmekaniker?

Ett luftfartyg mekaniker är en person som är särskilt utbildad för uppförande och underhåll av flygmotorer. Den typiska flygplan eller flygplan mekaniker är väl förtrogen med ett brett utbud av flygplanets motorer, men vanligtvis har ett särskilt område av expertis i fråga till storleken och typen av motorer han eller hon arbetar med. Alla mekaniker med rätt meriter och utbildning för att arbeta på flygplan kan få arbete i ett antal befattningar, allt har att göra med flyget på något sätt.

Även pedagogiska kraven skiljer sig en del av världen till en annan, är det vanligen krävs för att spirande flygplanshjälpmekaniker att ha någon sorts formell utbildning i en tekniker skola som är rätt credentialed. I de flesta länder, tekniska skolor kräver att de sökande har genomgått grundläggande utbildning före antagning till programmet beviljas. I USA måste den sökande ha minst en gymnasieexamen eller ett Allmänbildande utbildning examensbevis innan tillträde till någon av de FAA godkända tekniska skolor är möjlig.

Tillsammans med formell utbildning, är det oftast nödvändigt att ha någon praktisk erfarenhet innan de får tillstånd som auktoriserad flygplan mekaniker. Generellt sett är skyldig att ha praktisk erfarenhet med antingen kraftverk av skrov innan någon typ av certifiering beviljas. Det är inte ovanligt att blivande flygplanshjälpmekaniker att söka viss erfarenhet inom båda områdena, och därmed förbättra möjligheterna till sysselsättning som finns efter certifieringen är klar.

Ett luftfartyg mekaniker får utnyttja hans eller hennes förmåga på flera olika sätt. Den mekaniker kan välja att arbeta i produktionsanläggningar ägnas åt skapandet av flygplan. Service i en gren av den militära som bygger på användning av flygplan är ett andrahandsval. Att välja att arbeta direkt för ett flygbolag som del av ett underhåll och reparation team är ett vanligt karriärval. Samtidigt, många flygplan mekanik väljer att arbeta för mindre flygplatser som tillgodoser privata flygplan. Slutligen är undervisning grundläggande klasser som har att göra med flygplan konstruktion och underhåll också ett alternativ som många utbildade flygplan mekanik hitta givande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.