Vad är en Warrington Hammer?

En Warrington hammare är en typ av lätt hammare avsedda för användning i uppgifter som att avsluta woodworking projekt. Många järnhandeln bära Warrington hammare, ofta med flera storlekar tillgängliga så att människor kan välja en storlek och vikt lämpliga för en uppgift. Det är också möjligt att beställa dessa hammare direkt från tillverkare, vissa tillverkare erbjuder anpassade alternativ som människor kan använda för att utforma den perfekta hammare för sina behov, t. ex. specialiserad grepp och huvuden.

Utformningen av en Warrington hammaren är dubbla huvuden. Ena änden av chefen för hammaren har den klassiska runda utseende människor förknippar med hammare. Den peen i andra änden är dock kilformade eller tillplattad. Syftet är att tillåta människor att starta små spikar och skruvar utan att behöva oroa sig för att slå sina fingrar. Konstruktionen tillåter också människor att använda en Warrington hammare i miljöer där de större peen inte får plats, till exempel trånga hörn.

Warrington hammare ibland som passerar peen hammare eller snickare hammare, med terminologin varierande per region . Konstruktionen är populär hos träarbetare som gillar den för liten, detalj-orienterad uppgifter, och även för människor som arbetar med lätta farkoster projekt som kräver användning av en hammare. Warrington hammare kan också vara användbart för saker som montering av platta paket möbler och göra smärre estetiska reparationer runt huset. Det lätta är också användbart för att göra saker som att köra i nubb och dyckert.

Liksom med andra hammare, den Warrington hammare finns i olika vikter och storlekar. Vissa är mycket lätt, vilket innebär att de kan användas för känsliga uppgifter, medan andra är tyngre och större och måste hanteras med större omsorg. Vissa personer kan ha flera snickare hammare så att de kommer att kunna välja en lämplig hammare för en specifik uppgift. Dessa hammare i allmänhet not konstruerade för tunga arbetsuppgifter.

När du väljer ett Warrington hammare, borde folk tänka på hur hammaren kommer att användas, och de bör ta sig tid att bekräfta att det känns bra i handen, eftersom det är ett verktyg som bör pågå för livet om det är av god kvalitet. Handtaget ska vara enkelt och bekvämt att greppa, om den är gjord av trä, plast eller metall, och huruvida det har ett greppvänligt handtag tillämpas. Om hammaren inte känns rätt, kan det vara lätt att tappa kontrollen, vilket kan resultera i oavsiktlig skada under arbetet med ett projekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.