Vad är en PLANERING Hammer?

att forma innebär plåt flera steg för att forma och böja metallen tills den önskade formen uppenbart. Efter flera fall av haveri eller höja-två av de tekniker som används för att forma plåt-metallen i sig kommer att hålla allmänna form den önskade slutprodukten, men dessa processer orsakar många åsar och bucklor i metallen. Därför måste metallen planished med en PLANERING hammare, denna process slätar ut metallen och ger slutprodukten en fast form och finish.

En PLANERING hammaren i en plan eller lätt böjda hammare som används tillsammans med en PLANERING insats. En PLANERING spel är en solid metall stav som skall anbringas på marken för att ge stabilitet. Dess övre änden formas till en boll eller annan slät, böjd yta. Metallen produkten släpps ut på den PLANERING spel, och den PLANERING hammaren slog emot metallprodukt att utarbeta åsar och andra brister. En serie mjuka slag som fungerar bäst, som att slå produkten för hårt kommer att orsaka dimpling.

PLANERING hammare användes oftast under medeltiden till mode rustningar för riddare. Idag är användningen av en PLANERING hammare och PLANERING spel är något föråldrad, men det är fortfarande används. Idag är de flesta PLANERING hammare motor och /eller pneumatiska, som snabbar upp processen betydligt. De kan forma, form, slät eller sträcka plåt, aluminium, koppar, mässing och andra metaller. Gemensamma ansökningar om PLANERING hammare i dag är FASHIONING flygplan delar, bil kroppsdelar, tankar motorcykel gas och fendrar och andra egna inställningar i vilken metall utformningen är nödvändig.

En annan typ av PLANERING hammare sköts av en fotpedal. Detta är ett icke-motoriserade, fristående PLANERING hammare som kontrolleras av en fotpedal som gör det möjligt för användaren att bibehålla användningen av båda händerna för att styra metallen genom hamra processen, jämfört med den medeltida process som krävde att personen PLANERING att hålla metall med en hand och PLANERING hammare med den andra. Vissa moderna PLANERING hammare kan jämna ut stål upp till 18 gauge, och PLANERING hammare kan vara bra att jämna ut svetsar och panelen kronan på verket.

Små städ används i stället för PLANERING spel på modern PLANERING hammare. De städ finns i olika storlekar, de vanligaste av dessa är en tum (2,54 cm), två tum (5,08 cm) och tre tum (7,62 cm). PLANERING hammare i dag varierar i pris allt från $ 100 USD till $ 800-900 USD.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.