Vad är en Oscillerande Sander?

En oscillerande slipmaskin är en maskin med en stor, platt slipa ytan byggts in i underifrån. Denna typ av slipmaskin används för slipning av olika golv, allt från hårda till uteplats skrivbord golv. Termen oscillerande hänvisar till rörelse slipning yta, som rör sig i en omloppsbanan mönster.

En oscillerande slipmaskin väger mellan 45 till 68 kg (100 till 150 pounds). Golv restaurering tjänster och lövträd installatörer golv använder ofta dem att slutföra sina projekt. En oscillerande slipmaskin kan vara mycket effektiv på att avlägsna gamla avsluta eller polish från golvet. Ändra sandpapper betyg ger slipen för att ta bort ytliga skärsår och ytliga skador på golvet.

När du använder en slipmaskin, är det viktigt att förbereda området först. Denna typ av slipmaskin har inte ett skräp anläggning system, men lämnar den bakom på golvet. Om du använder Sander i ett hem, bör alla dörrar och fönster täckas i plast och tejpade ner för att minska spridningen av slipdamm. Alla möbler ska bort från rummet så att golvet är helt öppen.

Start in i hörnet av rummet och arbetar i rak Även linjer bort lack skikt. När du har täckt hela rummet, stoppa och sopa upp skräp. Ta en närmare titt på golvet och avgöra hur många pass med slipmaskin kommer att krävas för att återställa golvet. Motstå frestelsen att fokusera på en specifik plats. Processen för slipning tar bort faktiska trä från golvet och för mycket uppmärksamhet i ett område som kommer att resultera i ett ojämnt golv.

Ändra betyget sandpapper på den oscillerande slipmaskin för att matcha nivån på material som du behöver ta bort. Göra så få går som möjligt och följa ett enkelt mönster att säkerställa en jämn mängd slipning. Stopp och rengör golvet efter varje pass och tar sig tid att inspektera golvet noggrant.

Det finns olika typer av svängande Sanders, allt från professionell kvalitet till låg kostnad modeller. När du väljer en oscillerande slipmaskin, att området som du vill sand och den planerade förekomsten av användning. För hem renoveringar, undersöka hyra en slipmaskin istället för att köpa. Se till att du läser bruksanvisningen och följer alla steg med omsorg. En slipmaskin är en stor, tung maskin och det kan lätt orsaka en betydande skador.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.