Vad är en Koppla Switch?

koppla switch är en switch som har förmåga att avbryta effekt till en elektrisk krets eller en grupp av elektriska kretsar. Koppla brytare används i en mångfald av miljöer, och som främst utnyttjas som säkerhetsanordningar som deenergize kretsar så att människor kan arbeta med dem på ett säkert sätt. Elektriska säkerhetsanordningar är bara så användbar som underhåll och den omgivande säkerhetsrutiner, och en koppla strömbrytare måste användas på rätt sätt för att bli effektiva.

Ett vanligt exempel på en miljö där sådana brytare används är i eldistributionen. En koppla strömbrytare kan användas för att hantera distributionsnätet, att flytta laster över nätverket, för att avbryta makt samtidigt som underhåll sker, och att stänga av ett område i nätverket om en säkerhetsrisk uppstår. En koppla switch används vanligen med en lockout tagout system där växeln är låst efter att det aktiveras så att den inte kan av misstag slås på igen och märkta så att människor vet vem låste strömbrytare, varför och när.

Många elektriska system för strukturer och företag har också en koppla strömbrytare. I detta fall kan växla användas för att stoppa importen av makten i en nödsituation, att stänga för att byta till ett annat läge för makt, och att stänga av systemet för underhåll. Återigen är lockout system rekommenderas det starkt så att människor inte återinföra strömmen till banan vid en olämplig tidpunkt. För ungefär ett hem elektriskt system, kan en lockout system vara så enkelt som tejp hålla omkopplaren i läge OFF och en förklarande not vad som händer.

Koppla switchar är utformade för att manuellt i de flesta fall. Vissa kan behöva en nyckel eller liknande felsäkert, för att bekräfta att en användare verkligen vill aktivera brytaren. Andra system används för att hantera oro för säkerheten, vilket kan ses när en spik av makt utgör ett hot mot säkerheten och systemet stängs av automatiskt. I dessa fall människor ofta måste vänta för att systemet för att återställa innan de kan driva upp igen.

Många företag tillverkar koppla brytare för ett antal tillämpningar. När du installerar en kopplar strömbrytare, är det viktigt att bekräfta att det är beräknat för det program där den ska användas. Om switchen inte uppfyller betyg, får den utgöra en säkerhetsrisk, eftersom det inte kan hantera behoven energisparfunktioner lämpligt sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.