Vad är en Blästring kabinettet?

Blästring är användningen av lufttryck och en mängd olika material för att rengöra och förbereda metallytor för att de ska repareras, målas, eller svetsade. De material som används i sandblästring, även sand eller inte, kallas spränga media . Sandblästring kan ta bort färg, rost och rester från oxidation från material snabbt och effektivt. Sandblästring kan också användas för att ändra villkor i en metall yta, till exempel genom att ta bort repor eller gjutning märken.

Ett sandblästring systemet ingår fyra huvudsakliga delar: den luft källa, sandblästring skåp, dammsamlaren och blästermedel. Luften källan är oftast flaska gas eller en luftkompressor. Den sandblästring skåpet håller objekt som blästrat, medan dammsamlaren avlägsnar damm från höljet.

Det finns två grundläggande typer av sandblästring skåp en användare kan välja mellan: att tanken sandblästring skåpet och kan sandblästring skåpet . Det kan sandblästring skåpet är det mest grundläggande modell och därför billigare av de två.

Blästring skåp kan köpas i alla former och storlekar. Fondavgift, topp belastning, och avslutas mönster belastning är alla används för olika typer av jobb. Det är också möjligt att köpa en sandblästring skåp med en horisontell, vertikal eller 45 graders visningsvinkel fönster för att passa den typ av material som blästras. En annan åsikt är nödvändig, till exempel när sprängning bildelar i motsats till ved projekt.

En sandblästring skåp kan också ha en platt botten eller sitta på en bordsskiva. Denna typ av sandblästring skåp används för mindre jobb. Det finns dock vissa typer av skåp som kallas "V" botten skåp, som har ben och kan användas för större projekt som är för stora för att fyllas i på en bordsskiva.

En mindre sandblästring skåpet kan användas för arbeten som t. ex. kaffekoppar eller troféer. Dessa poster är ganska känsliga och kräver mer kontroll över sprängning processen. Många rock samlare också använda medelstora sandblästring skåp för att spränga och polera stenar. En stor sandblästring skåpet kan användas för fönster spegelglas, dusch dörrar eller skär dörren.

Det finns några skåp som sprängning enheter inbyggda i dem. Detta gör det mer praktiskt att använda sandblästring skåpet och är idealisk för stora jobb. Fortfarande andra skåp är utrustade med inbyggda system för stoftavskiljning, som gör att rensa upp lättare. Fördelen med denna typ av sandblästring skåp är förmågan att göra mer arbete på en gång, eftersom tiden inte behöver vidtas för att ta itu med damm sanering.

En sandblästring skåp i allmänhet kommer med gummi ärmar och bifogade handskar, som bidrar till att förhindra olyckor inträffar. Säkerhet är en fråga med sandblästring skåp när de missbrukas, eftersom sprängning material flyttas med mycket hög hastighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.