Vad är en Ball-peen Hammer?

En boll-peen hammare har två ändar-en boll-formade och den andra mer cylindrisk. Det kan ha en metall, glasfiber eller träskaft. En boll-peen hammaren i en mängd olika peening hammare som används både för att forma och slående metall, inklusive slående slag och mejslar, i metall tillverkning.

Kulan-peen hammaren krönt, eller rundad, fungerar kant metall smidigt utan att utmärka dem. Bollen delen kan räta upp, mjuka upp och expandera metall till önskad form. Den andra, rakare slutet av den hammare som kan användas för att slå slag och stämjärn. En mejsel är ett stål metall kutter som skär plåt, nitar, bultar och med gips. Punches märke metall eller trä för placering av hål och en boll-peen hammare används för att hitta den stansen när en automatisk punsch inte används.

Faktisk peening används inte i merparten av verksamheterna Metallbearbetning dag, men det var den ursprungliga användningen av peen hammare. Peening är slående svetsade eller nitade metall för att göra det så flexibel som resten av metall i ett objekt. Resultatet av peening är en stam-härdande egendom läggs till i metall.

peening hammare omfatta korset peen och den raka peen samt boll-peen hammare. Den raka peen hammaren har en kilformad snarare än en boll-formade huvudet. Huvudet är rakt i en rak peen hammare, och en gemensam peen hammaren dragen den kilformade huvudet på en sidledes vinkel. Peen hammare, spelt Pein eller pien i Storbritannien (UK), har en stål-chef som har härdat för att förhindra flisning under slående.

peen hammare kallas också ingenjörens hammare eller maskinisten s hammare och finns i många olika vikter, ofta från 2 uns (56. 7 g) till 48 uns (1,3608 kg). En boll-peen hammare kan användas för att bilda den övergripande formen av metallföremål och kan användas för att göra knivblad och svärd. Den nybildade Metal Blade kan först grovt in innan korrekt formade med en boll-peen hammare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.