Vad är betong Undersealing?

När betong på gator, börjar parkeringsplatser eller golv lager för att bryta ned, finns det några metoder för att reparera tillgängliga. Betong undersealing är en process genom vilken varm asfalt pumpas under betongplattan så det rinner ut patchar som var ihåliga och eroderad. Efter betong undersealing är konkreta mer stabil och kan vara belagd med ett tunt lager av asfalt för att reparera sprickor, spara kostnader och tid för att byta ut hela ytan.

Stora plattor av betong är under konstant tvång från tunga laster, nederbörd, ultraviolett strålning från solen, och den stress som utvidgar och krymper med varmt och frysning väder. Åldrande betong utvecklar sinkholes visar jord läckage i kopplingarna, sprickor i sprickor, eller bilder från dess plats. Detta är tecken på att marken under golvet eller vägar har urholkats. Man kan slita ut de konkreta och ersätta den eller göra mindre yta reparationer i hopp om att problemen inte är större. Konkreta undersealing ger ett bättre alternativ.

Betong undersealing har många fördelar i att spara en befintlig platta av betong. Det är mycket billigare än att ersätta en vägsträcka eller sträcker sig över marken. Det hindrar inte heller stör den nuvarande gatan i flera veckor, vilket möjliggör fortsatt trafik och tillgång till företag. Dessutom, om ett överlägg har planerats, en initial behandling av betong undersealing säkerställer att överlägget inte förvärra problemet genom att lägga vikt vid en redan instabil struktur.

underredsmassa sig skiljer sig från asfalten som används på ovansidan av vägar. Det är en blandning av cement, aska och vatten, liknande injekteringsbruk, som är mer vätska än vanlig asfalt. Underredsmassa smälter bara på en mycket hög temperatur. Det används ca 400 ° F (200 ° C) så att det flyter ut i varenda skrymsle och vrå under vägen. Det är också konstruerad med en hög smältpunkt så att den inte sekret eller vätskeform och med på de mest brutala öken temperaturer. Konkreta undersealing bara ska fylla i sprickor runt 3-6 "(från 7,6 till 15,2 cm) stora. Allt fler IHÅLIG kanske inte är lämplig för betong undersealing.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.