Vad är Wind Offshore Farms?

havsbaserade vindkraftparker är elektriska kraftcentrumen byggs i vattendrag. Dessa anläggningar kan uppföras i sjöar, kust vattenvägar och hav. Kostnaderna för att bygga ett ökar ytterligare vindkraftverk ligger från kusten. Denna ökning av kostnaderna är baserat på avståndet el behöver resa tillbaka till land, och byggkostnaderna underlaget för vindkraftverk kommer att placeras.

Per 202c Horns Rev 2 vindkraftverk i Danmark är den största havsbaserade anläggningen i världen. Det ligger på Horns Reef, som är ett grunt område i Nordsjön. Den kombinerade energi produktionen av de två havsbaserade vindkraftsparker finns på Horns Rev 2 är cirka 369 megawatt (MW) per år. Detta är tillräckligt med energi för att driva 350. 000 hem i Danmark. Förenade kungariket genererar mest makt vindkraftverk, med Danmark som till andra plats.

För närvarande är havsbaserade vindkraftsparker byggs främst i grunda vatten. Djupare vatten ofta kännetecknas av hög våghöjd som gör extra byggkostnader. Modeller utvecklas för att minska kostnaden för att släppa ut till havs dessa energikällor stationer längre ut till havs, där vindhastighet och konsekvens skulle kunna öka produktionen. Dessa modeller har flytande offshore-vindkraftverk.

Från och med januari 202c fanns 28 havsbaserade vindkraftsparker närvarande levererar elenergi till åtta länder. Sjutton mer havsbaserade vindkraftsparker var under byggnad, med planerat slutdatum sträcker sig från 2009 till 2012. Dessutom finns det 35 föreslagna vindkraftparker som ska byggas i USA, Tyskland och Kina. Förenade kungariket ansvarar för 15 av de vindkraftverk som är under uppförande eller i förslaget etapper.

Medan Danmark's Horns Rev 2 vindkraftverk är det största på en effekt på 369 MW, en föreslagna vindkraftparken i de stora sjöarna området mellan USA och Kanada skulle leverera mer än 10 gånger så mycket. Tidiga uppskattningar märke potentiella eleffekt för Wasatch Wind Farm, en kombination ansträngning mellan de två länderna på 4400 MW. Det företag som att bygga Wasatch Wind Farm, Trillium Power Wind Corporation, arbetar för närvarande med tre projekt-Superior Array, Stora sjöarna Array och Trillium Power Wind två havsbaserade vindkraftsparker-bland andra.

havsbaserade vindkraftsparker ta ungefär sex månader att bygga och kan vara upp till 20 år innan den avvecklas. Tid som tillbringas i byggnaden och stadier avveckla kan utgöra ett hot mot omgivande marina livet. Marint bevarande grupper och vind energibolag forskar dessa effekter och eventuella förändringar som kan minska miljöpåverkan på havsmiljön.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.