Vad är Spackling förening?

Spackling förening är ett material som normalt används för att fylla i sprickor och ojämnheter på ytor före målning eller tapetsering. Gips som är gjord av hydratiserad kalciumsulfat och lim är de viktigaste komponenterna i spackling förening. Det är vanligtvis finns i två former, som inkluderar färdig att använda formuläret som blandas till en konsistens som vanligen används för de flesta reparationer. Den andra formen är ett pulver som vatten tillförs för att göra en tjock pasta. Pulverform ofta används som en spackling gemensam förening så att den kan blandas tätare för att täcka rumpan skarvar på Gips.

Den typiska Syftet med spackle förening är att skapa en yta som är slät och platt så att det inte kommer sag eller ha ett indrag när tapeten appliceras på toppen av muren. Detta görs genom att fylla ett hål, indrag, eller spricka med den gemensamma föreningen spackle och låta den torka helt innan du fortsätter med papper eller färg. Många hyresgäster använder spackling förening när bereda en enhet för att fylla i små hål i väggarna från spikar, skruvar eller Molly bultar att de används för att hänga bilder och speglar. Detta förfarande ger i regel en snabb rengöring tanke på väggar, hjälpa dem att få sin deposition tillbaka.

Det brukar är absolut nödvändigt att låta spackling föreningen helt torr så att den inte smulas efter tillämpningen av färg eller papper. Vissa märken av spackling förening är färgad till stöd i utseendet så att konsumenterna kan säga att produkten är helt torr. Denna typ av spackling förening brukar finnas på de färdiga att använda form och är rosa. När den är helt torr, blir produkten vita så att användaren vet att det är dags för nästa steg. Detta skapades eftersom områdena behöver ett tjockare ansökan på grund av djup spricka, hål eller fördjupning i väggen som kräver längre torktider.

Vinyl spackling förening ofta används för att täcka brister i vinyl tapeter. Detta steg gör vanligtvis en husägare att tillämpa ett andra ark av tapeter eller annan väggbeklädnad direkt ovanpå den ursprungliga layer utan att ha den tid och kostnad i samband med avskaffandet av den ursprungliga. Alla typer och former av spackling sammansatta vanligtvis bör slipas efter det torkar för att säkerställa en jämn yta. Detta kan uppnås med ett ark sandpapper på en slipkloss för mindre ytor, eller ett bälte slipmaskin kan användas för stora områden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.