Vad är Polyuretan försegling?

Tillverkas genom behandling av glykol och en isocyanat, är polyuretan en organisk förening med särskilt goda fukt-och korrosionsbeständighet egenskaper. Således är polyuretan tätningsmassa användbart både industriella och kommersiella tillämpningar. Dessutom är polyuretan används ofta som ett tungt självhäftande samt en beläggning.

En polyuretan tätning kan pressas, lager, sprutas eller borstas på leder. Är dock den vanligaste metoden för tillämpningen med ett täta pistol. De flesta poly tätningsmedel säljs i 10-ounce (295,74 ml) rör som passar den gemensamma fogtätning pistol.

Förutom att vara resistent mot fukt, kemikalier och korrosion, är polyuretan tätningsmassa känd för sin flexibilitet. Ett vanligt problem med lederna är expansion och kontraktion av det gemensamma. Polyuretan tätning, med sin inneboende stabilitetsskäl, är särskilt motståndskraftiga mot sprickbildning på grund av rörligheten i det gemensamma material.

Polyuretan tätningsmedel finns som antingen ett-eller två-komponent föreningar. Eftersom de typiska bostadsområden användaren av ett önskemål polyuretan tätning enkel användning, är den grundläggande bostads polyuretan tätningsmassa en en-komponent produkter. Detta innebär att det inte är nödvändigt att blanda ingredienser före användning.

Den typiska polyuretan lim är kolvätebaserade. Men i takt med den vattenbaserade polyuretan-teknik, effektiva vattenbaserade eller latex, polyuretan tätningsmedel och beläggningar finns nu tillgängliga. Dessa vattenbaserade polyuretan produkter är kända för sitt låga lukt, låga rörliga organiska ämnen (VOC) innehåll, och lätta att montera och rengöring.

Förutom att producera ett utmärkt tätningsmassa, polyuretan, både vattenbaserade och oljebaserade används ofta som ett träbeläggning. Identiska faktorer som gynnar en polyuretan tätning bidra till dess effektivitet som en poly beläggning. Polyuretan motstånd mot nötning, dess instegsskydd motstånd, gör produkten en överlägsen trä-golv beläggning.

En kvalitets polyuretan tätning kommer att följa murverk, trä, betong, stål, aluminium, vinyl, och de flesta plaster. Dess flexibla men ändå hållbar yta inte bara skyddar dessa känsliga material, men när den används som en beläggning, ger ett glänsande, fläckfria finish, liksom. Självklart korrekt tillämpning metoder måste användas för att nå önskat resultat. Polyuretan beläggningar fungerar särskilt väl som en rostskyddande på metall produkter. Vissa experter rekommenderar även polyuretan över pulverlack för att skydda metall, men ett glansiga, som många människor behöver, är svårt att uppnå med polyuretan beläggningar.

Ett välkänt varumärke för polyuretan tätningsmedel och speciellt lim polyuretan, är Liquid Nails?. Även riktar sig främst till bostadsmarknaden, produkter som tillverkas av detta företag både bostads-och industriområden polyuretan fogtätning och beläggningar. Detta är bara ett av många företag som tillverkar uretan produkter, bland annat poly tätningsmedel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.