Vad är Kombination Tänger?

En typisk uppsättning tänger är utformade med två handtag som är ledade ihop och ansluts till en tandad käke som används som handtag objekt. Kombinationstång har dessa egenskaper, men också skapas med ett eller flera inbyggda verktyg som kan utnyttjas för en bredare rad olika syften. Det finns även andra typer av tänger som har byggts för en specifik tull, men kan anses vara en kombination tång eftersom de är justerbara. Kombinationstång används inom många branscher, och kan vara ett nödvändigt verktyg för hem byggare, juvelerare och alla däremellan.

Kombination glida gemensamma tång finns i många olika former, storlekar och material. Slutet av dessa kombination tänger består av en tandad käke som är grövre närmare gångjärnet. De grova tänder har en bättre förmåga att gripa tag i och roterande objekt som rör, stift och stänger. Det kan vara särskilt svårt för den uppsättning tänger på objekt grepp runt som dessa, så kombinationstång ofta byggs från extra hårda metaller, såsom legeringar kolstål, för att förhindra slitage av tänderna samtidigt som man hjälper dem att förstå ibland hala föremål.

Ett exempel på ett vanligt inslag i kombination tänger är avbitare, som är inbyggda i många par för ökad nytta och är i regel ligger intill käken. De är också ofta med isolerade gummigrepp på handtagen för att förhindra halka. Isoleringen kan bidra till att skydda användaren vid kapning och pressning ledningar, även om det är aldrig säkert att använda verktygen på spänningsförande ledningar. De delar av tänger för att göra det kontaktpressning och styckning är ofta belägna bredvid gångjärnet på handtaget sidan av verktyget, mittemot käken, men kombinationen tång kan utformas på många olika konfigurationer.

låsringen kombinationstång är speciellt gjorda för att fästa och ta bort snapin ringar som är runda metallfästelement av varierande storlek med två angränsande hål gjort för att sätta dem på och ta av dem. Dessa tänger komma med flera löstagbara tillbehör som görs för olika storlekar och stilar av snap ringar. Deras avlägsna eller kvarstad kan på flera olika vinklar, beroende på deras användning, och tång är gjorda för att kunna ställas in för så många kombinationer av storlek och vinkel som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.