Vad är Hydrauliska Lyftbord?

Hydrauliska lyftbord är små, kraftfulla hiss plattformar som används i bygg-, el-och kraft service, bil-och garage service, tillverkning, målning, lagerhantering, telekommunikationer, tråd och kabel, och alla andra bransch där få arbetsstycken ovan -mark-platser är nödvändig. Hydrauliska lyftbord varierar i kostnad från 100 dollar till hundratusentals dollar. Tabeller som används för typiska applikationer kostar runt US $ 1000.

Hydrauliska lyftbord driva på principerna om hydraulik, där ett system av pumpar och motorer används för att konvertera hydrostatisk kraft eller intensivt tryck i en vätska, till mekanisk rörelse eller arbete. Den vätska som oftast används i hydrauliska system är petroleum med olika tillsatser. Eftersom vätskor är mycket resistent mot övertryck, kan de innehålla en enorm mängd energi utan att förlora så mycket volym. Typiska vätsketryck inuti hydrauliska system är 7. 000-42. 000 kilopascal (kPa).

Två av de viktigaste tillämpningarna av hydrauliska lyftbord är att förbättra arbetstagarnas säkerhet och att öka den högsta tillåtna vikten av en viss produkt komponent. Den hydrauliska lyftbord eliminerar behovet av remskivor i att flytta tunga komponenter. Ett system med hydraulik kallas en hydraulkrets.

Eftersom hydrauliska lyftbord innehåller vätskor vid högt tryck, skall deras komponenter vara mycket starka och motståndskraftiga mot skador. Även en liten läcka kan släppa en ström av hög press vätska som kan punktera mänsklig hud. Hydrauliska lyftbord är utrustade med ventiler tryckavlastningsventiler bör trycket överskrider en säker nivå.

Som ett mekaniskt sätt att överföra makt, den hydrauliska lyften är svår att slå. Många av mekanisk kraft kan finnas i små cylindrar fyllda med trycksatt vätska. Dessa cylindrar är vanligen tillverkade av stål, rostfritt stål eller aluminium, även titan används i vissa högpresterande varianter. Hydrauliska lyftbord innehåller ofta funktioner för montering på lastbilar och andra fordon. Moderna hydrauliska lyftbord inkludera mikroprocessorer med last sensorer som melodi pumpar för att arbeta på maximal effektivitet nivåer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.