Vad är High Intensity lampor?

högintensiva ljus är belysningsanordningar som fungerar lite annorlunda än vanliga lampor. En hög intensitet lampa funktioner genom att köra ström fast metall ånga för att skapa en överlägsen ljuseffekter. Högintensiv belysning utnyttjas på ett antal offentliga byggnader, och ökar i popularitet i bostäder inställningar också.

Det finns flera fördelar med användningen av högintensiva lampor. En av de mest önskvärda är den ökade produktionen av ljus som sker från en enda lampa. Vissa former av hög intensitet glödlampan är kända för att ge tre gånger produktionen av en halogenlampa, medan konfigurerade med endast en tredjedel av wattal. Denna egenskap gör det möjligt för konsumenten att inte bara njuta av en mer effektiv produktion av ljus, men också att spara pengar på belysning kostnader.

Tillsammans med ökad effektivitet och produktion, också med hög intensitet ljus är förstås att producera ett vitt ljus som mer liknar dagsljus. Detta skiljer sig från vissa andra former av belysning, som ofta ger en utgång som något är gulnade i Hue. Den överlägsna produktion av ljus som approximerar naturligt solljus gör användningen av högintensiva lampor ett utmärkt val på kontor, samt i nöjen.

En tredje fördel med hög intensitet lampor är längre livslängd som normalt förknippas med produkten. Många tillverkare av hög intensitet lampor hävdar att deras produkter kommer lätt senaste tre till fem gånger så länge som standard halogenlampa. När det gäller att spara tid och resurser på byte av glödlampor, skulle detta attribut lätt göra användningen av högintensiva belysning mycket mer kostnadseffektivt än någon annan typ av belysning.

högintensiva lampor kan köpas på en rad återförsäljare, däribland bygg-och centra byggnader, butiker hem, och även en del rabatt butiker. Även initialt kostar mer än andra former av belysning, hög intensitet lampor börjar betala sig omedelbart, och ofta återkräva initiala kostnader inom en mycket kort tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.