Vad är Aluminum Heat Pipes?

aluminum värme rören är ett medium för värmeöverföring som kan medge enkel transport av stora mängder värme med endast en liten mängd av brist på energi under processen. Detta gäller även när ledningarna är samlokaliserade med element som tenderar att vara mycket kallt. Den aluminium heat pipe har ofta använts i radiatorer och annan utrustning för uppvärmning en boyta, och i dag är ofta anställda på temperaturkontroll för elektroniska enheter.

De flesta konstruktioner av rör aluminium värme är en enkel ihåliga rör. Vanligtvis är värmerörsteknik fyllda med någon typ av genomför verksamhet, såsom kvicksilver, etanol eller vatten. När agenten är på plats, är röret förseglade och kan ingå i flera olika typer av värme-och kylanläggningar. En extern veken struktur på sidan av röret fungerar som en agent för att utöva kapillär kraft innehållet i provröret. Detta bidrar till att reglera temperaturen på innehållet i röret och därmed skapa den önskade effekten på den omgivande temperaturen.

Ofta är aluminium värme rören används i samband med en kylfläns. I huvudsak är en kylfläns en apparat som kan absorbera värme från en termisk objekt som är i närheten. Källan till den termiska agent kan strålningsvärme eller direkt värme. Idén bakom kylflänsen är att ge en möjlighet att styra värmen i rören aluminium värme genom splittras värmen när det behövs. Denna typ av arrangemang används ofta som ett sätt att kyla miljön kring elektronisk utrustning, bland annat kylanläggningar. Alltså, en kylfläns arbete med rör av aluminium värme för att faktiskt utgöra en källa för kylare till en viss tillämpning utan behov av ytterligare kylmedia.

Värm rören är tillverkade av andra typer av metall. Koppar värme rören är mycket populära och kan vara bättre lämpade för vissa tillämpningar. Ändå är användningen av rören aluminium värme är vanligt, och sannolikt kommer att så förbli många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.