Vad gör leverantörer av utrustning göra?

leverantörer av utrustning är företag som levererar utrustning till olika branscher såsom restaurangbranschen, bilindustrin och flygbranschen. Dessa företag är specialiserade på att förvärva eller tillverka unik utrustning för att möta behoven hos sina kunder. Vissa leverantörer av utrustning har mycket begränsad specialiteter, såsom kylutrustning eller laboratorium glas, medan andra omfattar ett stort antal typer av utrustning så att kunderna kan lita på en leverantör för deras utrustning, i stället för att arbeta med flera företag.

Viss utrustning leverantörer arbetar endast med ny utrustning, medan andra bär begagnad utrustning eller nya och begagnade. Renovering av begagnad utrustning kan vara mycket lönsamma för leverantörer av utrustning, eftersom många företag är helt nöjd med begagnad utrustning som kan förvärvas till låg kostnad. Utrustningen kan leverantören också tillhandahålla service och support till sina kunder, förutom produktgarantier som utformats för att ge kunderna trygghet.

Utrustning kan göras tillgänglig för försäljning eller uthyrning. Ibland hyra är en tilltalande lösning till ett nytt bolag, eftersom den inte har råd att köpa utrustning direkt. Leasing utrustning ger dem den utrustning de behöver för att börja, och den utrustning som leverantören kan erbjuda ett hyrköp som kommer att ge kunden möjlighet att köpa utrustningen vid slutet av en period av användning. Utrustning hyror är också användbara för speciella evenemang, där ett företag bara behöver utrustning för en begränsad tid.

De behöver kunna nätverk med ett antal tillverkare, förutom till andra leverantörer, och de behöver anslutningar i branschen. En kirurgisk leverantör, till exempel, arbetar med företag som gör kirurgiska instrument, autoklaver, robotar kirurgi, operationsbord, maskiner anestesi och ett brett utbud av annan utrustning som används inom kirurgi, och representanter för företaget brukar arbeta hårt för att upprätta anslutningar till sjukhus så att de har en stadig källa av kunder.

En del leverantörer av utrustning annonsera i branschtidningar och visa upp på mässor för att marknadsföra sina produkter och tjänster. Andra förlitar sig på word of mouth, som serverar en mindre kundbas. Utöver försäljning och uthyrning av utrustning till andra företag, kan utrustningsleverantörer också tillhandahålla utrustning till privatpersoner. Till exempel kan någon som kräver in-hemsjukvård hyra en sjukhussäng från en utrustning leverantör, eller en privat organisation som är värd en tillgodoses middag skulle kunna hyra spisar, ugnar och annan utrustning för tillfällig användning på platsen för middagen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.