Vad gör en bro Inspector göra?

En bro inspektör är en civilingenjör konstruktion specialist. Inspektörerna är bekanta med belastningsvärdet analys som krävs för att utforma broar, parkeringsgarage, och andra transport-relaterade strukturer. Dessutom kan de utföra villkor bedömningar om åldrande brokonstruktioner och ofta lägga till bidrag till rehabilitering design för allmän väg konstruktion. En bro inspektören också i allmänhet i ett team som deltar i affärsutveckling av nya vägbanan infrastruktur från första början.

Allra minst i USA, en bro inspektör har en kandidatexamen i byggnadsteknik och måste ständigt vara utbildade och söka certifiering. Deras arbete kräver förståelse av ett brett utbud av historia och prejudikat i bridge utformning och underhåll. Typiskt i USA, han eller hon kommer att vara en medborgare som arbetar enligt de riktlinjer som fastställts av både federala och statliga regeringarna, och ansvarar för att tillämpa nationella Bridge Inspektion Standards (NBIS) till hans arbete.

Som novis lagspelare, en bro inspektör mer erfarenhet bro struktur, uppbyggnad och hur dessa delar fungerar enligt olika stressfaktorer för en omfattande förståelse av strukturella beteende. I praktiken kommer han lära sig att bygga en sund bro som uppfyller olika kod-och miljökrav och passerar säkerhetsåtgärder tillåtna för allmänt bruk. Det är inte ovanligt att han behöver några års lärlingstid innan han kan arbeta med en erfaren besättning.

Ofta är en erfaren bro inspektör kommer att uppmanas att göra skada inspektioner. Dessa undersökningar är avsedda att bedöma strukturella skador som beror på miljön eller människors insatser över tid. Det finns ett uttryck som används i federala inspektioner kallade "hands-on kontroll av de kritiska fraktur", vilket innebär att arbetstagaren fysiskt måste lägga händerna på brottet (även kallat en spänning område) oavsett var den befinner sig. Vare sig högt upp i luften eller under vattnet, en bro inspektör kan hittas utför någon och alla tester som fastställs av programchef.

lastkapacitet och stålpelare styrka är bara två av de matematiska beräkningar bron inspektörer hantera dagligen. På grund av strukturer utsatta efter en översvämning eller annan typ av katastrof (från kollisioner till brand) De befinner sig ofta reser. Väl på plats, en bro inspektör kommer att se ut för utmattningssprickor, korrosion, och ibland don under vattnet redskap för att studera konstruktion under vattenytan för att övervaka för "skura, en skadlig sediment".

Ny bedömning tekniker såsom magnetisk partikel-och ultraljudsundersökningar används oftare, bidrar till att öka standarden visuell kontroll i praktiken. Vissa broar är under utrustade med akustiska anordningar övervakning av utsläppen för att identifiera de ljud som när en spricka växer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.