Vad behöver jag i ett traktormotor?

En traktor kan fungera som en viktig del av varje framgångsrik gård. Motorn på en traktor är som dess hjärta. Vad du behöver i en traktor motor i allmänhet beror på den exakta uppgifter du har i åtanke för din traktor. Andra saker du kanske vill överväga är pris, kvalitet, varumärke och service av traktorn motorn.

Modern traktormotorer vanligtvis använder förbränningsmotorer. Dessa motorer skapa förbränning av bränsle med hjälp av ett oxidationsmedel, som luft. Sedan 1960-talet, mest traktorer använda dieselmotorer. Enligt den allmänt utbredda dieselmotorer, kan det vara ett bra val för din traktor motor som du kan få lättare tillgång till diesel bränsle, underhåll problem är lättare att fixa och reservdelar kan lättare tillgängliga om du behöver reparera något i motorn.

Beroende på vad traktorn används för, dieselmotorer har oftast en effekt på mellan 16 till 480 hästkrafter. Fastställande av effekt du behöver från din motor kan vara en viktig del av att göra ditt beslut. Normalt är det bäst att bestämma exakt vad du vill använda din traktor för så här kan hjälpa dig att bestämma vilken typ av motor behövs. Hästkrafter vanligtvis används för att särskilja olika typer av traktorer och motorer traktor eftersom den talar om för dig vilken typ av uppgifter traktorn kommer att kunna utföra.

Traktorer med mindre än 25 hästkrafter oftast bara kan utföra enkla gräsmatta arbete . Traktor motorer som har mellan 25 och 65 hästkrafter kan användas för häst gårdar, plantskolor och andra småföretag. Traktor motorer med en motorstyrka på mer än 65 är generellt rekommenderas för mer krävande jordbruks-arbete, såsom plöjning eller hö räddar.

Många olika typer av märken av traktor motorer finns tillgängliga. När du har valt vilken typ av arbete du vill göra med din traktor och valet av lämplig hästkrafter, kan det vara bra att forskning alla dessa olika märken att avgöra vilken som är bäst för dig. Många gånger en professionell traktor återförsäljare kommer att kunna hjälpa dig med ditt val mellan olika varumärken. Din återförsäljare skulle kunna ge dig värdefulla råd om nackdelarna och fördelarna av vissa produkter.

Ibland du kanske bara behöver motordelar till din traktor motor. Det finns många traktormotor leverantörer som bör kunna hjälpa dig att förvärva dessa delar. Många traktormotor kit finns också att köpa. Dessa paket kan förse dig med de specifika delar du behöver reparera din skadade traktormotor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.