Vad är trucken bifogade filer?

Gaffeltruckens bilagor är specialiserade produkter som är konstruerade för att fästas på en konventionell gaffeltruck för att utöka sin kapacitet. Många företag runt om i världen tillverkar ett brett utbud av gaffeltruckaggregat syftar till att göra arbetsplatserna mer effektiv och öka omfattningen av material som kan hanteras i lager och på arbetsplatser. Truck bilagor en utmärkt lösning för företag som behöver hantera och flytta material, men har inte råd med specialutrustning.

De olika gaffeltruckaggregat på marknaden omfattar bommar, som tur en gaffeltruck i en mobilkran. Vanligtvis är det högkonjunktur installeras där gafflarna på trucken normalt skulle gå, och de flesta bommar vridas och roteras, vilket gör operatören en mängd olika rörelser. Dessa truck bilagor är byggda för olika längder och specifikationer, beroende på behoven hos slutanvändaren. En del är så länge som 12 fot (fyra meter) och kan lyfta upp till 3000 pounds (1. 300 kg).

Gaffeltruckens bilagor syftar också till att förlänga befintliga gafflar, eller för att ge en enskild lyftanordning för mattor och annat material som kommer i buntar med en ihålig kärna. Dessa enheter kallas spole lyft baggar och de har vanligtvis formen av en enda extremt stark cylinder som sätts fast på framsidan av trucken att aktörerna lyfta mycket stora och tunga rullar för bygg-, lager-stapling och andra applikationer.

Många företag konstruerar trumma gripdon och rotatorer gaffeltruck bilagor tänkt att hantera stora plåtfat. Förutom att flytta stålfat, kan dessa bilagor rotera dem på plats, och beroende på storlek, kan de kunna hantera flera trummor. Dessa truck bilagor finns i två former: fat av stål gripdon, som grepp i själva trumman, och bönor trumma gripdon, som fäster vid kanten på trumman.

En mängd gaffel balkar, pall lyftanordningar och lyftselar är också utformat för att bidra till att lyfta lastbilar mer användbara. Dessa truck bilagor syftar till att hjälpa operatörer manipulera varor i nära håll, där konventionella användningen av gaffeltrucken inte är genomförbar. De flesta tillverkare av gaffeltruckaggregat design också specialiserad utrustning för egna ändamål, från konstruktion klätterställning lyftar till släpvagn movers. Det breda utbudet av gaffeltruckaggregat på marknaden bidrar till att öka nyttan av en konventionell gaffeltruck, så att den kan användas i en mängd olika situationer och platser. De är en utmärkt metod för att öka ett företags effektivitet och förmåga hantering, och de har antagits av små och stora företag världen över.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.