Vad är ett hem byggnadstillsynsmyndigheter?

Det finns två typer av inspektioner hem byggnaden. Den första typen är gjort av en professionell hem inspektör, oftast när ett hus säljs. Den andra typen av hem byggnadstillsynsmyndigheter görs av en statsanställd när ett nytt hus byggs, eller ett äldre hus håller på att förändras.

Att köpa ett hem är en stor finansiell transaktion, ja, för många människor, Det är den största finansiella beslut de någonsin kommer att göra. Ett hem byggnadstillsynsmyndigheter beskriver tillståndet i huset och alla dess system. Vanligtvis inspektören ger den presumtive köparen en muntlig prövning, vanligtvis när båda parter är i huset, och en skriftlig recension.

En inspektion hem byggnad bör täcka alla delar av byggnaden. Den yttre kontrollen omfattar skick Väggarna, inklusive färg och täta. Man undersöker yttre elektriska och fixturer rörsystem, inklusive belysning och sprinklersystem. Det omfattar i allmänhet beläggning och betygssättning också.

Taket undersöks för sundhet och skick bältros under ett hem byggnad inspektion. Skorstenen utvärderas för sundhet och skick blinka. Kontroll för korrekt Taklucka och hitta eventuella läckor är en prioritet. Hängrännor och stuprör bör vara funktionella.

Strukturella komponenter, såsom utformning och grund, undersöks under ett hem byggnad inspektion. Det sunda i bjälklag, takbjälkar, och stiftelsen betonas. Dörrar och fönster kontrolleras för energiförluster. Mängden och skick på isoleringen som utvärderas för energiförluster. I källaren kontrolleras för fukt. Alla innerväggar, tak och golv kontrolleras för skador, inklusive badrum kakel. Värme-och kylsystem, elsystem och VVS är alla granskas och utvärderas.

presumtiv köpare bör ha en mycket klar bild av det nuvarande tillståndet i huset efter ett hem byggnad inspektion. En inspektion är inte en bedömning, dock. Inspektören kommer inte att försöka fastställa ett värde på huset. Ett hem byggnadstillsynsmyndigheter är inte en garanti heller. Men om det vid inspektion framkommer potentiella problem kan köparen be säljaren att ta ut en särskild kortsiktiga försäkring som skulle täcka eventuella reparationer under det första året eller så efter försäljningen.

Inspektören är högutbildade personer, ofta med en bakgrund inom teknik eller konstruktion. I de flesta stater måste hem inspektörer tillstånd. Många är medlemmar i American Society of Home Inspektörerna.

En statlig inspektör börjar inspektionen hem byggnad för ett nytt hus innan byggandet ens startar, när området utvärderas för lämplighet och säkerhet. Ritningarna till huset granskas för att se till att de uppfyller alla statliga och lokala regler, inklusive koder för att möta de problem som den plats, som ofta jordbävningar eller skogsbränder. Ritningar för ändring av ett befintligt hus bedöms på samma sätt. Det finns ett annat hem byggnadstillsynsmyndigheter efter fundament grävs, efter grundandet hälls, och ofta efter VVS och elektriska system är installerade. Det finns alltid en slutlig byggnadstillsynsmyndigheter innan huset kan tas i besittning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.