Vad är en Konkreta Septic Tank?

Ett konkret slamavskiljare är en septiktank gjuten betong. En slamavskiljare är en stor tank med en öppning som tillåter avlopp avfall från en byggnad kan flöda in i tanken. Det finns flera öppningar i andra sidan av slamavskiljare för utflöde av material. Även i tanken reglerar fast avfall till botten av tanken. Den flytande resor ut ur tanken genom perforerade rör och sprids till leach området, en begravd grus säng.

slamavskiljare är tillverkade av en mängd olika material, bland annat plast, glasfiber och betong. Konkreta slamavskiljare används ofta och allmänt accepterat. Det finns fördelar och nackdelar med varje typ av tank, inklusive betong.

Konkreta slamavskiljare får användas var som helst, till skillnad från plast septiska tankar, som inte är tillåtna i alla stater. En annan fördel med betong slamavskiljare är deras hållbarhet. Även tunga att flytta och installera, ger sin vikt dem en fördel. Skador är mindre sannolikt under installationsprocessen, i motsats till lägre vikt plast eller glasfiber tankar.

Betong septiktankar på grund av sin vikt, är också immun mot ett annat problem som kan förekomma med lägre vikt slamavskiljare. Plast och glasfiber septiktankar kan flyta, eller kommer till ytan av jorden, månader eller år efter installationen. Vikten av den konkreta tanken eliminerar detta problem. En annan anledning att konkreta slamavskiljare kan vara ett bra val eftersom de är så vanliga. Oavsett om du installerar en ny tank, eller reparera ett skadat en, den som arbetar på septitank kommer tveklöst att ha erfarenhet av arbete med ett konkret tank.

Det finns nackdelar med konkreta slamavskiljare också. Konkreta tankar är dyrast valet för slamavskiljare. Inte bara är de initiala kostnaderna är högre än slamavskiljare tillverkad av lägre vikt material, men bogseras och installationskostnaden kan vara högre och på grund av den extra svårigheter att hantera tunga tanken.

Även om det är svårare att skada en konkret slamavskiljare under installationen, är det möjligt. Sprickor i en konkret slamavskiljare är ett dyrt problem. En slamavskiljare som har en spricka i den kan förorena grundvattnet genom att låta avfallet sippra ut och grundvatten som tränger på kan störa förmågan hos septiska system för att dränera ordentligt.

Slutligen är inte alla betong är lika. Köp ett konkret septiktank från en etablerad återförsäljare för att säkerställa att förtillverkade betong tanken är välgjord. Dålig kvalitet betong kommer inte länge, och tanken kan falla sönder under jord med tiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.