Vad är en Commercial garagedörrar?

En kommersiell garageporten är en typ av garageport som ofta förekommer i vissa typer av företag, oftast i samband med de företag som arbetar på bilar. I de flesta fall är dessa garageportar är större och mindre utsmyckade än de flesta andra typer av garageportar. Vanligtvis en kommersiell garageport är en overhead garageport liknande dörrar som används i många andra typer av applikationer. Dessa dörrar är vanliga vid terminaler lastbil sjöfart och hangarer flygplan.

I de flesta fall kommer en kommersiell garageport vara en overhead dörr, men det finns andra typer av kommersiella dörrar hittats. Utanför en overhead dörr, de vanligaste är sannolikt att de som bilden horisontellt. På sätt och vis kan detta vara ett bättre sätt att skydda en dörr, särskilt när det finns verktyg och arbetsområden som kräver en hög segelfri höjd. I många andra fall är användningen en horisontell dörr helt enkelt en fortsättning på en äldre stil och preferenser som helt enkelt inte har uppdaterats.

I många fall kommer en kommersiell garageport måste uppfylla ett antal olika standarder. Det första kan det behöva vara längre för att täcka större öppningar för större fordon. Kommersiella verkstäder är ofta ansvaret för bostäder större fordon. För det andra skall dörren kunna säkras så att tjuven inte kan enkelt bryta in när det inte finns någon en dag.

På grund av det fokus på funktionalitet, finns det ofta mycket lite uppmärksamhet ägnas estetik i en garageport. Detta är en av de stora skillnaderna mellan en kommersiell garage dörr och ett bostadsområde garageport. Även bostadshus garageportar kan ha utsmyckade mönster och olika utföranden i träslöjd. En överliggande garageport kommer vanligen att ha ett vanligt ansikte, men kan också ha några små fönster.

Det vanligaste materialet för en kommersiell garageport är stål. Dessa dörrar erbjuder en stor hållbarhet, men tenderar att buckla lätt. Men för dem som inte har något emot en liten denting är materialet mycket funktionell för dess avsedda användning. Ståldörrar är också relativt billiga, men det kan bero på de valda funktionerna.

I vissa fall kommer stål kommersiella garageporten vara isolerat för att kunna ge en mer behaglig atmosfär för alla arbetstagare i garage samt för att bidra till att minska energikostnaderna. Isolerande ett stål kommersiell dörr i tuffare klimat är viktigt bara för att dörrarna ska skydda ett stort område i garaget. Inte isolerande dörrarna utan isolerande resten av garaget, med tanke på hur mycket yta att dörrarna kan ta upp, är inte särskilt meningsfullt. En isolerad dörr kommer att kosta mer än en oisolerad dörr, men de energibesparingar och ökad produktivitet från en mer bekväm arbetsyta kan ge ett visst ännu större ekonomiska fördelar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.