Vad är arkitektoniska rendering?

arkitektoniska rendering är den konceptuella illustration av en arkitektonisk design, ofta kompletteras med hjälp av en programvara. Ofta används vid fastighetsförsäljningar presentationer, dessa illustrationer kan fastighetsmäklare att billigt kommunicera en mängd olika konstruktion möjligheter till sina kunder. Fotorealistisk renderingar kan produceras med hjälp av professionella programvaror samt en persondator med billigare eller gratis 3D-rendering programvara.

Nybörjare som önskar skapa grundläggande tolkningar av arkitektoniska idéer som får använda gratis program som Google SketchUp. Denna programvara plattform tillåter användare att visualisera konstruktionen idéer i en tredimensionell form, att offentliggöra dessa idéer på nätet, och att föra in dessa idéer i 3D-kartor.

En professionell arkitekt förmodligen föredrar att köpa premium datorstödd konstruktion (CAD) program för att skapa en arkitektonisk rendering. Sådan programvara har förbättrats med en rad olika funktioner, som gör det möjligt för användare att lättare navigera en 3D-miljö samt att fästa prissättning och tillverkning information till objekt representerade i rendering.

Arkitekt-företagen kan också välja att utveckla en arkitektonisk rendering med hjälp av andra medier, såsom videokameror eller fasta modeller. Sådana medier kan integreras för att producera en fly-by presentation, vilket gör att en publik att se en film presentation av ett förslag arkitektoniskt projekt.

privata fastighetsägare pris arkitektoniska rendering verktyg eftersom de gör ett noggrant hantverk låg kostnad drömhem. Denna dator renderingsprogram tillstånd blivande husägare att tydligt kommunicera sina idéer till byggare, och ger användarna en bättre förståelse av kostnaderna för byggmaterial. Dessutom genom att använda dessa verktyg, användarna kan tänka både på utsidan av ett hus samt många av dess inre egenskaper.

Store kan använda ett professionellt producerade 3D-rendering att avtala reklam visas före att lansera en ny reklamkampanj. På samma sätt kan restaurangägare använda sådana tolkningar för att kontrollera faktorer som tabell placering eller till och med silverbestick urval i sina restauranger.

För att hitta anställning inom arkitektonisk rendering, måste en studie för att bli ett arkitektoniskt illustratör . Traditionellt medlemmar i detta område får utbildning i befälhavarna nivå klasserna innan arbetar sida vid sida en mentor. Förutom att använda datorer, illustratörer också använda verktyg som penslar, pennor och skissböcker att producera arbete.

Mer avancerade än enkla ritningar, arkitektoniska renderingar utnyttja den senaste tekniken för att engagera tittare multimediapresentationer. Dessutom tillåter man byggare ett enkelt sätt att beräkna byggkostnaderna för att investera i material.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.