Vad är Varmformning Värmare?

Varmformning är metoden för uppvärmning och material gjutning för att göra specifika produkter. En av de material som vanligen används i varmformning är plastfolie eller plastfilm som mäts i olika tjocklekar och storlekar. Det finns också ett par keramiska varmformning värmare som fungerar bra för trä och andra låg temperatur substrat. Oavsett det material som används i varmformning processen, varmformning värmare används för att skapa den värme som krävs för att forma produkter.

Det finns många olika typer av varmformning värmare, även elektriska IR varmformning värmare, försedd ugn värmare, och gas termoformning värmare. Elektriska IR varmformning värmare är vanligen med keramik, kvarts-rör, lampor, metall-hölje rör, platta inför paneler eller öppen spole element tråd. Keramik är det vanligaste materialet i varmformning värmare eftersom den tillåter värmare att vara en liten och kan användas i ett zoner värmare, som värmer försiktigt men har en hög verkningsgrad. Det finns några keramiska varmformning värmare med en högsta temperatur på 1. 292 ° Fahrenheit (700 ° C), med standardiserade spänningsnivåer från 120 upp till 480. Dessa värmare kan enkelt monteras på ett vinkel järn nätet arbete för enkel åtkomst och användning.

Singel varmformning värmare är utrustade för att bilda plast så tjock som 3 /16 av en tum (0,48 cm). Ett annat inslag i denna typ av varmformning värmare är förmågan att bilda en form utan placeringen av ett vakuum låda under den, vilket är nödvändigt med andra typer av varmformning värmare för att exakt skapa mögel form. Det finns också en inspänning på dessa varmformning värmeelement som kan vara antingen luftdriven eller manuellt ändras för att anpassa sig till olika storlekar.

Varmformning dubbla värmare, å andra sidan drivs helt av el och har en medföljande värmaren område. Air klämmor, laddningsstationerna och övre tallrikar kan köpas separat för att ytterligare förbättra värmaren. Dessa värmare har en kontroll inkoppling av 110 volt och upp till 15 förprogrammerade sekvenser. Rörelserna av dessa varmformning värmare drivs av hydraulik för att säkerställa en kraftfull men ändå smidig, process.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.