Vad är Sweatshop Gratis kläder?

i varje större stad i hela världen, svältlöner är i drift. Svältlönefabriker fungerar genom att utnyttja arbetsrätt. De människor som arbetar i sweatshops är oftast flickor i åldrarna 14 till 15. De löner i svältlöner är otroligt låga, ibland inte ens tillräckligt för att få mat på bordet. Ursprungligen bygger i mycket dålig, den tredje världens länder kan svältlöner nu finns i nästan alla länder i hela världen.

Sweatshop gratis kläder är utformade för att hjälpa till att utrota de villkor som finns i svältlöner. Om du köper sweatshop gratis kläder, så är du inte bidrar till sweatshop cykeln. Folk har blivit mer medvetna om frågan om svältlöner och utnyttjande av dem som arbetar i dem. Runt om i världen finns det grupper särskilt utformade för att utplåna svältlöner. Detta omfattar rekommendation sweatshop fri tillverkare.

På senare tid har student aktivister vid University of California (UC) lovade en sweatshop gratis kläder politiken. Två hundra tusen studenter lovade bara att köpa kläder som är försedda med UC logotypen från godkända sweatshop gratis tillverkare. Godkännande av UC kläder kommer endast att ges till tillverkare att betala en anständig lön att leva i det land som kläderna.

De flesta av de kläder som bärs i USA görs svältlöner, främst i Kina. Märken som Gap och Nike flyttar från land till land anställa billig arbetskraft att göra sina kläder. Svältlönefabriker producera hälften av de kläder som säljs i USA. Wal-Mart är ett av de största försäljarna av sweatshop kläder.

Sweatshop gratis kläder görs av arbetstagare som inte utnyttjas och kan leva acceptabelt från deras löner. Arbetarna ska ha alla de fördelar som tas för givna av arbetstagare över hela världen. Sjuklön, semester och anständiga arbetsvillkor standarder bör vara normen för alla arbetstagare, inte privilegier.

Många stora företag har börjat inse att de inte kan hålla med svältlöner i slutändan inte behöva betala ett pris. Större varumärke märkningen har bojkottat, vilket ger en enorm brist på allmänhetens tilltro sina produkter. Resultatet av detta är det enda som bolagen fruktar-förlorad försäljning.

Det finns många sätt som allmänheten kan utöva tryck på stora varumärken som inte säljer sweatshop gratis kläder. Organisationer som nosweatapparel. com och behindthelabel. org är avsedda att belysa sweatshop frågor. Det är upp till både allmänheten och företag för att utrota denna onödiga onda. Att köpa sweatshop gratis kläder är ett sätt att hjälpa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.