Vad är Residential vindkraftverk?

Residential vindkraftverk vindkraft, energiproducerande innovationer som kan bidra till att ge en lägre kostnad energiresurs för bostäder i områden och fast snabba vindar. Genom att förvandla vind eller kinetisk energi till mekanisk energi, dessa väderkvarn-liknande turbiner kan i vissa fall producera tillräckligt med makt för att uppfylla de elektriska energiförbrukande behov av ett hushåll. Det finns många faktorer inblandade som bestämmer den mängd energi som bostäder vindkraftverk kan producera, det viktigaste av dessa är vindhastighet. För de flesta bostäder vindkraftverk kan fungera väl och undvika återkommande underhåll bör de vara placerade i områden som får genomsnittliga vindhastigheter högre än 15 mph (24,14 kmh).

Principen delar finns på konventionella turbiner i allmänhet också strukturellt stöd, en generator komponent, och en rotor komponent. Det strukturella stöd är vanligen i form av ett torn som höjer rotorn så att de bättre fånga vinden. En generator komponent hus en elektrisk generator med olika enhet kontroller, och kan även omfatta en växellåda som fungerar under låg-vindlägen för att upprätthålla tillräcklig rotation att generera behövs el. Rotorn komponenten omfattar bladen som omvandlar vindkraften till mekanisk energi som sedan omvandlas och genererade för elektriskt ändamål i hemmet. Sammansättningen av dessa delar kan variera, även om man kan tror att de flesta strukturella stöd som skall göras av stål eller annat robust metaller, och de flesta rotorer som skall göras av kompositmaterial fibermaterial konstruerade för att tåla extrema väderförhållanden.

Det finns mycket debatt om den praktiska användningen av dessa mindre vindkraftverk för husägare ändamål. Vissa personer hävdar att buller från dessa maskiner är en ovälkommen börda. På samma sätt kan de ibland påträngande storlek ses som både en miljöfara och en ful skamfläck. Ett annat stort problem som framkommit vid vissa konsumenter och ägare turbin både är om inte ett bostadsområde vindkraftverk är i själva verket en pengar att spara enhet. Priset och allmänt underhåll av dessa turbiner kan vara så stor att husägare inte kan se en betydande vinst i många år, om någonsin.

Vissa bostadsområden vindkraftverk verkligen har potential att generera tillräckligt med vindkraft så att överskottsenergi är faktiskt "såld" till ett kraftbolag och gav vissa husägare gott som "gratis" elkraft. Återigen bör de flesta husägare förvänta inte omedelbart eller ens konsekventa resultat. Underhåll behövs för att upprätthålla bostäder vindkraftverk kan ibland uppväga den ekonomiska nyttan av denna "gratis" energi, särskilt i situationer där konstant hög vindar inte garanteras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.