Vad är Residential luftkonditionering?

Det finns inget som bostäder luftkonditionering för att lindra obehag av värme och fuktighet i tropiskt klimat, eller under hunden sommardagarna. Denna kyla gör du genom ett hem luftkonditioneringen. Ett bostadsområde luftkonditioneringsenhet är vanligtvis en fönster-eller väggmonterade enhet, ett centralt luftkonditioneringssystem eller en ENDOKRIN, mini-split uppsättning. Varje typ av bostäder luftkonditioneringssystem är utformat för ett specifikt ändamål, sådant ändamål är beroende av kylkapacitet av den särskilda enheten.

De flesta bostäder luftkonditionering köras på komprimering, avdunstning, cirkulation, och kondensation av freon gas för att minska uppvärmda luften i ett rum, och ersätta den med kyld luft. Denna cykliska process använder i huvudsak värme för att producera kyla luft. Gasformiga freon är komprimerad, vilket kan göra att kondensera till en vätska. Denna vätska Freon sprids genom spolar i enheten och kyls. Ett fan sedan blåser genom ringar och överföra denna kyld luft i rymden. Den uppvärmda luften som har ersatts av kalla luften dras tillbaka in i enheten och släpps utanför genom kylaggregat.

Den här processen tar också bort fukt från luftkonditionerat utrymme i form av kondens, som kan återvinnas för att kyla bostäder luftkonditioneringssystem, eller helt enkelt tappas bort utanför. Således kommer bostäder luftkonditionering agera för att avfukta ett utrymme medan kyla den. Detta kan vara nästan en nödvändighet, i områden med både hög värme och hög luftfuktighet.

Många äldre bostäder, speciellt de utan kanalsystemet av påtvingad varm luftkonditioneringssystem uppvärmning kommer att ha ett antal fristående fönster eller vägg luftkonditionering enheter kyla enskilda rum. Många nya bostäder byggs med centrala enheter, som i allmänhet är större och kunna kyla hela hemvist från en extern central plats. Centralt bostadsområde luftkonditioneringsanläggningar använda kanalisation direkt kall luft i hela hemmet. Den kylutrustning, kondensorer, kompressorer, fläktar etc. utanför byggnaden, med kylning butiker, eller register, i varje rum. Förutom möjligheten att kyla ett helt hus, centrala luftkonditioneringsanläggningar har den extra fördelen av att inte ljudet från fläktar och motorer kompressor utanför, snarare än i rummet.

Split-systemet bostäder luftkonditionering enheter, ibland kallade ENDOKRIN enheter, blir populära i dag. Dessa enheter är nedlät samma sätt som centrala enheter luftkonditionering, med kondensering och komprimera funktioner i en plats utomhus, och luften Transportörer och spolar avdunstning placeras i mindre höljen ligger högt på väggarna i enskilda rum. Även dyra att installera, ENDOKRIN, split-system bostäder luftkonditionering enheter är mycket mer effektivt och kostnadseffektivt att köra än de fönster /väggmonterade enheter eller centrala luft enheter konditionering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.