Vad är Industriell luftkonditionering?

En dödlig fiende till de flesta elektroniska produkter och personlig produktivitet värme. Luftkonditionering är den mekaniska ersätta värme med kyld luft. Under tidigare år, de flesta stora kommersiella byggnader och tillverkning är utrustade med industriella enheter luftkonditionering delvis för att lindra problemen med överhettning av elektronisk utrustning som datorer, elektroniska testinstrument, och precision elektronisk tillverkar utrustning. Maskiner som används för att producera kritiska utrustning, vanligtvis inklusive exakta mått och toleranser, kräver ständig nedkylning för att fungera. I en kommersiell anläggning, personlig komfort var ofta ett komplement till underhåll av utrustningen, de som arbetat med eller nära utrustning som måste förvaras kallt var oavsiktlig välgörare industriell luftkonditionering.

Mycket är i dag dock för vad som kallas "sjuka hus-syndromet. " Denna term hänvisar till kontorsbyggnader, skolor, tillverkning, produktion och testning anläggningar där luftkvaliteten är sådan att arbetstagare, studerande var kunder, kunder och besökare till dessa tjänster att bli sjuk helt enkelt från kvar i sådana byggnader under någon längre tid. Dessa olika sjukdomar var en följd av att andas och absorbera hälsovådliga ångor och föroreningar som avges av material som används vid uppförandet av byggnaden, samt otillräcklig värme-, ventilations-och luftkonditioneringssystem (HVAC) utrustning. Således är industriella luftkonditionering nu kritisk till enskilda komfort och personlig hälsa, för att inte tala optimal produktivitet för arbetstagare samt utrustning.

Nästan alla moderna industriella luftkonditioneringsaggregat är nu antingen ENDOKRIN eller dela luftkonditioneringssystem , eller en kombination av båda. Kylning maskiner, fläktar, kompressorer, kondensorer, kyltorn, luftbehandling, kondensat återvinning och komponenter utsläpp ligger på en annan plats utanför byggnaden eller utrustning, antingen på taket eller grunder av anläggningen. Den faktiska utsläpp av kyld luft sker genom att små, kompakta enheter i olika rum, kontor och utrymmen hela det inre av byggnaden. Ofta är dessa rum enheter separat kontrolleras via individuella termostater. Sådan är skönhet ENDOKRIN luftkonditionering. Infällda utrustning, å andra sidan, vanligtvis innebär en ineffektiv dämpning av lameller att hålla enskilda rumstemperatur.

storlek och kapacitet industriell luftkonditioneringsutrustning är, naturligtvis beroende på storlek och utformning av anläggningen som skall kylas. Industriell luftkonditionering enheter rad vanligen från cirka två ton, eller 24. 000 British Thermal Units (BTU) till 150 ton till 150 ton (1. 800. 000 BTU). En BTU är den mängd värme som krävs för att höja temperaturen i ett halvt kilo vatten en grad Fahrenheit. Det motsatta är naturligtvis sant för kyleffekt. I BTU är den vanligaste metoden för mätning av kapacitet VVS utrustning i USA


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.