Vad är Hot Drop-Smidda saxar?

Hot drop-smidd sax skär enheter som är tillverkade av metall som har genomgått en särskild process för att bygga varje komponent i saxen mekanismen. Många olika typer av saxar är gjorda med denna metod, med modeller från enkla hem sax till stora industrikunder skära mekanismer på produktionsutrustning. Hot drop-smidd sax kan användas för allt från att installera tapeter att arbeta med tyg.

särskiljande egenskapen för varm drop-förfalskad sax är det sätt på vilket alla de enskilda delarna som utgör de förfalskade sax tillverkas. I stället för den metall skärs och formas, är de komponenter som skapats med hjälp av en metod som kallas dö smide. I huvudsak är ett formulär skapas för varje komponent och smälte malm, vanligtvis stål, hälls i formen. Formen är inbyggd i ett dö och få värmas upp och sedan kyls medan en hammare fungerar smält stål i varenda skrymsle och vrå av dö. Resultatet är en perfekt och enhetlig komponent som kan användas i massproduktion av flera olika typer av saxar.

Rostfritt stål sax är populära alternativ för många typer av program. Smidda saxar är idealiska för arbete med allmänna sömnad och projekt broderi. Detta gör den heta drop-smidd sax idealisk för de flesta hem sömnad behov, samt för användning i många sömnad fabriker. Modeller av drop-smidda saxar görs i både vänster och högerhänta modeller, vilket gör dem enkla att användas av nästan alla.

Tillsammans med olika typer av sömnadsprojekt, varma drop-smidd sax också fungerar bra för projekt såsom installation av tapeter och mattor. Den varaktig karaktär sax bidra till att säkerställa förmågan att kunna skära en rak linje. I allmänhet är ett blad i satsen raffineras till en skarp kant som gör en ren snittyta mycket lättare att uppnå. Den förstärkta ringen handtag gör hanteringen av sax enkelt, och prisintervallet göra sax överkomligt för nästan alla plånböcker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.