Vad är Home Inspector försäkring?

Hem inspektörer måste ha särskilda kunskaper om ett brett spektrum av bygg-metoder. Små problem kan lätt förbises, vilket leder till en potentiell rättslig prövning. Hem inspektör försäkring är avsedd att täcka fysisk och yrkesmässig faror som kan uppstå.

Hem inspektör försäkring är viktigt att alla hem inspektör. Hem inspektörer har till uppgift att informera en enskild köpare av fel i ett hem. Köp av fast egendom kontrakt är vanligen beroende av en avslutad ett hem inspektion. Om kontrollen inte är tillfredsställande, kan köparen välja bort köpet.

På de flesta ställen, hem inspektörerna behöver ha allmänna ansvar för eventuella skador som kan uppstå till hemmet som kontrolleras. Ett hem inspektör stege lätt kan falla och orsaka skador på en husägare egendom eller orsaka någon fysisk skada. Hemmet inspektör försäkring kommer att täcka alla bosättningar eller kostnaderna för en advokat att försvara en rättegång.

Yrkesansvarsförsäkringar kan också krävas att täcka eventuella fel och brister ett hem inspektör kan göra. Att vara certifierad är inte tillräckligt för att skydda hemmet inspektör från en rättegång. Faktum är certifierade hem inspektörer och licensierade besiktningsmän hem hålls till en högre standard på grund av sin professionella beteckningar.

På vissa platser måste ett hem inspektör ha licens för att göra affärer. Varje hem Inspektören skall gå genom lämplig utbildning, vet uppförande koder, och vet hur man leta efter problem i en byggnad. Försäkring skyddar inspektör från några misstag han eller hon kan göra, trots att licens eller certifiering.

Fastigheter är en rörelse där tvister är vanliga på många ställen. Underlåtenhet att rapportera ett fel kan leda till tvister från husköpare och från alla som skadas på grund av ett fel inte avslöjades. Hem inspektör försäkring skyddar inspektören från sådana rättegångar. Det är därför många ställen kräver denna typ av försäkring. Även när det inte krävs kan inspektörerna behöva visa försäkringsbevis för potentiella kunder.

Hem inspektörerna också möta farhågor från fastighetsmäklare ® som inte förstår vikten av jobbet. En fastighetsmäklare kan driva en inspektör för att passera ett hem, trots alla problem som kan hittas. Medan hem inspektör försäkring täcker för att du av misstag saknas en defekt, licensierad hem inspektörer ansikte etiska och juridiska krav och skall avslöja brister som de hittar. Det är en sak att bortse från ett fel och en helt annan att lägga märke till det och inte lämna ut den.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.