Vad är ENDOKRIN luftkonditionering?

ENDOKRIN luftkonditioneringen är ett system för kylning hemmet utan användning av centrala kanalsystem. Även om detta kan uppnås med fönster monterade enheter, en mer effektiv teknik innebär att man använder luft delat system conditioning enheter. Dessa är en typ av ENDOKRIN luftkonditionering består av två komponenter: en inomhusfläkten enhet som används för att sprida kall luft, och en utomhus köldmedium enhet som kyler luften och gör sig av kondens. En rad flexibla linjer ansluta två enheter, så att el, köldmedium och kondensat för att köra mellan inomhus-och utomhusbruk.

Split system ENDOKRIN luftkonditionering enheter är i allmänhet utformade för att kyla ett enda rum, även om vissa är utrustade med flera fläktar som ansluter till en enda utomhus kondensor. I detta fall kan en fläkt placeras i flera rum, även om alla styrs av samma termostat. Fläkten på en ENDOKRIN luftkonditioneringssystemet kan monteras i väggen, i en gipsvägg taket eller i en bjälklaget. Dessa fläktar är i allmänhet små och diskreta, och många erbjuder dekorativa galler och omfattar att hjälpa dem att smälta in en hemmets inredning.

Dessa delade luftkonditioneringsapparater används i en mängd olika inställningar. För det första får de användas i bostäder som inte är utrustad med ett centralt kanalsystem, eller sådana som har värmeledningar men någon central luftsystem. Det är inte bara kanalsystem sig dyrt, men man måste ofta ta bort och byta väggar och tak för att tillgodose nya ledningar, som kan vara både kostsamt och kladdigt. Dessa enheter är särskilt fördelaktiga i svalare klimat där luftkonditioneringen är endast används för ett par månader av året. ENDOKRIN luftkonditioneringsapparater är också användbara för att kyla ett garage eller hem dessutom utan att utvidga det befintliga kanalen nätet.

Det finns många fördelar med att använda en delad luftkonditioneringssystem i stället för en annan typ av enhet. För det första är kostnaden för ett delat system mycket lägre än en kanaliserad system som det inte är nödvändigt att installera och underhålla kanalsystem. Eftersom ENDOKRIN luftkonditioneringssystem köras på en termostat, de erbjuder en hög nivå av energieffektivitet och kan hålla en jämn temperatur. Kall luft strömmar in i rummet där den behövs, och inte slösas bort på lediga rum. Slutligen är dessa split-system är tystare och mer effektiv än fönster enheter, och behöver inte tas bort och installeras i början och slutet av sommarsäsongen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.