Hur tar jag bort rost från metall?

Om du behöver ta bort rost från metall, finns det många kommersiella produkter tillgängliga, men de flesta är mycket giftiga. Många rost removers förlita sig på någon form av syra, antingen fosforsyra eller oxalsyra, att göra jobbet. Om du väljer att använda dem, är det viktigt att don gummihandskar och följ anvisningarna och försiktighetsåtgärder på etiketten mycket noga.

Om du hellre vill undvika giftiga kemikalier, det finns objekt i ditt köksskåp som kan Säker borttagning av rost från metall utan rök eller gummihandskar. vit vinäger , till exempel, kan ofta fungera bra. För småsaker, som örhängen, bara hälla lite ättika i ett glas och låta punkter har en bra blöta. När du ser rosten är upplöst, bara skölj smycken av och torka.

Ättika kan också användas på större föremål. Antingen hälla det direkt på, eller sprida den med en trasa. När rost är upplöst, bara torka och skölj.

Bakpulver är ett annat naturligt sätt att ta bort rost från metall. För att ta bort rost från metall, göra en pasta av bakpulver och vatten. Kontrollera att lösningen är pasta nog att hålla fast vid ytan, sedan sprida den på metall och låt det sitta. När rost är lös kan du skrubba bort det. Om rostfläckar är mycket djup, de kan kräva ytterligare tillämpningar. Bakpulver pasta kan också användas i en mängd andra sätt runt huset, och är ett bra substitut för många giftiga rengöringsmedel.

Om du vill ta bort rost från metall och inte har något emot att tillämpa vissa armbåge fett kan du försöka ta bort den manuellt med sandpapper eller någon annan typ av grova objekt som . Detta kan ta en stund, dock, och om rost är mycket utbredd, kan det ta flera försök att komma ner till den rena metallen.

Naturligtvis är det bäst att inte låta din metaller kommer rostig alls. Hålla din metaller så torr som möjligt hjälper till att förhindra rost eftersom det är vatten som sätter scenen för rost ska visas. Eftersom förebyggande åtgärder är inte alltid möjligt, särskilt om du bor på en plats med mycket fukt, det är en bra idé att anfalla rost på en gång innan det börjar tär på metallen. Kom ihåg att ju längre rost lämnas obehandlad, desto svårare är det att ta bort och de mer allvarliga skadan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.