Hur hittar jag Pipefitter sysselsättning?

Pipefitters bygga, installera och underhålla ledningssystem, vanligen för fabriker, stora kontorsbyggnader, lager, sjukhus och skolor. I arbetet krävs omfattande kunskaper i plan läsning, svetsning, tillverka, och många andra uppgifter i samband med VVS-arbete. För att få stadig pipefitter sysselsättning, är en individ vanligtvis krävs för att slutföra en fyra till fem år formell lärlingsutbildning och passera en undersökning journeyworker licensiering. En erfaren person som söker pipefitter sysselsättning kan surfa på nätet och listor tidningen, få information om positioner med lokala fackföreningar och arbetsgivare, samt en detaljerad meritförteckning till att öka hans eller chansen att landa ett jobb.

Många människor som vill uppnå pipefitter anställning bedriva utbildningsprogram på community college eller yrkesförberedande skolor för att hjälpa dem förbereda sig för lärlingsutbildning. De flesta yrkesinriktade program vara mellan sex månader och två år, och ge både klassrum och praktisk undervisning på olika tekniker, verktyg, terminologi, och lagar som deltar i pipefitting arbete. Vissa program är nära förknippade med pipefitter fackföreningar och lokala arbetsgivare, och akademiker vanligtvis har en bättre möjlighet att hitta lärlingsplatser än personer utan yrkesutbildning.

lärlingsutbildning vanligtvis sponsras av lokala fackliga kapitel, även om många stora fabriker, allmännyttiga företag, och värme, ventilation och luftkonditionering (HVAC) företag sponsra lärlingsutbildning som är utformade för att förbereda anställda för branschspecifika arbetet. En formell lärlingsutbildning tar vanligtvis omkring fyra till fem år att slutföra, och består av klassrummet arbete och betalas ut, på arbetsplatsen utbildning med erfarna pipefitters. I klasser, nya arbetstagare ges detaljerade anvisningar om pipefitting verksamheten. De lär sig att läsa ritningar, göra mätningar, beräkna volym och tryck, och bemästra den elektroniska utrustning som används för att övervaka rörsystem. On-utbildning på arbetsplatsen vanligtvis innebär att hjälpa andra arbetstagare, ljuset svetsning, lödning och tillverka arbete, och installera enkla bitar.

längd och intensitet lärlingsutbildning varierar beroende på stat, land, och även mellan arbetsgivare. Många regioner kräver lärlingar att passera licensiering tentor efter att ha slutfört sin utbildning för att tjäna journeyworker referenser. Person söker ofta ytterligare certifiering i en specialitet, till exempel VVS-installation och reparation, för att förbättra deras meritförteckningar och bättre deras chanser att finna pipefitter anställning.

lärlingar som lär sig jobbet genom en arbetsgivare erbjuds ofta fasta anställningar efter utbildningen, men människor som inte får omedelbar pipefitter sysselsättning måste bedriva en aktiv jobb. Online söka arbete och tidningar klassificeras annonser är bra källor till möjligheter forskning anställning. Vissa öppningar får inte uttryckligen i reklamen, så det kan vara bra att kontakta fackliga representanter och lokala anläggningar som tillverkar fråga om möjligheter. En person vars CV innehåller journeyworker certifiering, yrkesskola erfarenhet, läroavtalsutbildning och starka referenser oftast har de bästa chanserna till att hitta pålitliga, välbetalda pipefitter sysselsättning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.