Hur fungerar Street Sotning Arbete?

Street sotning är en viktig del av stadens underhåll, och i regel sköts av offentliga arbeten eller transport avdelningar. Under gatan svepande, stora lastbilar färdas genom gatorna för att ta bort skräp och smuts, en viktig åtgärd för säker körning, människors hälsa, vattendelare hälsa och estetik. Tillförsel Avdelningen inrättar en gata svepande schema för att säkerställa att all kommersiell gatorna i staden sopas regelbundet och ofta även sköter bostadsområden också. I samarbete med medborgare, gata svepande verk hålla städer runt om i världen friskare och renare.

I de flesta regioner i världen, gata svepande utförs i urbana områden med hög befolkningstäthet, snarare än landsbygdsområden eller små städer. Street sopmaskiner använda vattenstrålarna och jätte pensel borstar för att ta bort skräp från gatorna och skrubba dem rena. I vissa områden är vatten blandat med desinfektionsmedel, för att ta bort urin och andra tvivelaktiga och ohälsosamma avfall från gatan under gatan svepande. Street svepande effektiviteten kraftigt minska med bilar parkerade på vägen, tillsammans med lågt hängande träd som måste undvikas, och städer fråga medborgarna att samarbeta med gata svepande besättningar genom att flytta sin personliga fordon på bestämda dagar och hålla sina träd och klippte buskar.

Även den mest uppenbara skäl att sopa gatorna är att ta bort fula sopor, är det också viktigt av andra skäl. Många gatan rinner tom i närliggande sjöar eller havet och gata svepande förhindrar skräp och en del patogener kommer in i vattendelare. Stryks också hälsofarlig från gatorna, vilket gör dem säkra att gå runt i. Slutligen gatan sopa plockar upp skräp som potentiellt kan vara farligt för bilar och förare, minska antalet olyckor i staden.

Finansieringen av gatan sotning är oftast en del av en stad budget och gata städmaskiner arbete för staden. I små införlivas områden kan staden välja att hyra en privat gata svepande företag, eftersom de inte har råd gata sopmaskiner och besättningar egna. I allmänhet gata svepande följer ett schema, men om en medborgare uppmanas att göra ett klagomål, offentliga arbeten anställda utreda och sända en gata svepande besättning om det behövs. Street sopmaskiner används också efter stora offentliga evenemang för att ta bort skräp från gatorna, och används ibland för att genomföra utegångsförbud, genom att spraya sen natt festprissar med vatten från sin tankar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.