Hur Mekaniska Blyertspennor Made?

Mekaniska pennor sker genom en automatisk process i montering fabriker. De flesta pennor är tillverkade av plast och har en ihålig tunna, skriva spets, suddgummi och en inbyggd bly kontrollerande metod. Radergummit brukar läggas till den övre delen av pennan och tas bort för att komma till leda fat. Det finns två metoder att göra mekaniska pennor: manuell montering av enskilda delar eller använder en bildade plast mögel.

Innan mekaniska pennor kan tillverkas, det finns en design review. Målet konsumenten måste identifieras och de viktigaste dragen för de undersökta föreslagna produkten. Beslut skall fattas om färg, konsistens, och estetik i det yttre höljet. I slutet av denna process är de schematiska ritningar slutförts. Dessa ritningar ge exakta mått för de olika komponenterna i blyerts, från fat storlek till den mekanism som används för att styra pennan bly.

I den manuella monteringen är dessa specifikationer uppgifter som lämnats till olika företag del tillverkningen så att de kan ge kostnader och tidsram för montering företaget. Specifikationerna för utformningen innehålla uppgifter om de olika leder storlekar att pennan måste kunna rymma och alla andra funktioner. Komponenterna tillverkas på grundval av dessa krav.

fat mekaniska pennor måste ha tillräckligt med utrymme för mellan fem och tio enskilda Blyerts. Tunnan kan göras från plast, metall eller en kombination av gummi och plast. En form skapas i önskad form och maskiner används för att producera fat.

En metall som bildar företag slutför skapandet av penna spets och andra metalldelar. Spetsen är tillverkad med skruv spår, eftersom det är den säkraste metoden att fästa spets till penna fat. Den samordnande främja mekanismen är vanligtvis metall, och är skapad av samma företag. Dessa delar skickas till monteringsfabriken när beställningen är klar.

En assembler infogar de framryckande mekanism i fat, kontrollera att den fungerar korrekt. Pennan fat läggs till ett transportband som tar det genom en maskin som skär pennan leder in i pipan. Spetsen är inskruvad i pipan och radergummit sätts i toppen av fat. Pennan är sedan placeras i emballage och förberedas för transport.

För en fullt utvecklade disponibla modell, är ett dö skapas för fat, spets, och radergummi innehavare som en styck. Mekanismen för att flytta stiftpenna framåt lastad med bly och in i pipan. Radergummit läggs på toppen av pennan som en sista åtgärd innan de placeras i förpackningsmaterial och transporteras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.