Vilka strukturella Isolerade paneler?

Strukturella isolerade paneler (SIPS) är en typ av byggmaterial som består av ett lager skumisolering inneslutet mellan två skivor av trä. Generellt (OSB) oriented strand board används för att bilda utsidan av produkten och polystyren eller polyuretan isolering utgör kärnan. Dessa strukturella isolerade paneler används i stället för traditionella trä utformning och isolering under byggandet.

Denna produkt kan användas för att skapa en mängd olika byggnadsdelar. Den huvudsakliga användningen av strukturella isolerade paneler är att forma väggarna i en byggnad. Hellre än att installera trä utforma och plywood omslag, sedan fyllning isolering i väggen kan SIPS användas i stället, med ett enda blad med plats för alla tre av dessa material. Strukturella isolerade paneler används också för att bygga golv, tak, och stiftelser, och fungerar som ett enkelt alternativ till traditionella material.

Det finns många fördelar med att använda strukturella isolerade paneler när de bygger ett hem. En av de viktigaste av dessa är överlägsna isolerande egendom SIPS över någon annan typ av väggkonstruktion. Interiören skum på dessa paneler är ganska fast, och fungerar som en termisk barriär, hålla kall och varm luft från utsidan från att komma in ett hem, och vice versa. Detta kan ha en betydande inverkan på gas-och elräkningar och kan hålla hemmet bekvämare.

Strukturella isolerade paneler är också starkare och stabilare än traditionella trä inramning. De är tillverkade i fabriken för att uppfylla de särskilda behoven i varje projekt, och betraktas som lika stark som en stålbalk när det gäller att ladda förmåga. Eftersom de är redan mätt och skär i fabriken, SIPS är mycket snabbare att installera än trä inramning, vilket kan avsevärt lägre installationskostnader. Slutligen, utan håligheter i väggen för luft eller fukt bosätta sig i strukturella isolerade paneler är mycket resistent mot mögel tillväxt.

Även om tidiga versioner av dessa paneler har varit i bruk sedan 1930-talet har de gjort ett uppsving i popularitet som den gröna byggnaden rörligheten har ökat i hela det sena 20 och tidiga 21. talen. Strukturella isolerade paneler är uppskattad för sin energieffektivitet, vilket leder till mindre utsläpp av växthusgaser. Till skillnad från trä inramning, OSB används på dessa paneler är ett snabbt förnyelsebar resurs, vilket innebär att den regenererar sig mycket snabbt efter skörd. Användningen av SIPS resulterar i mindre avfall på arbetsplats, eftersom material redan storlek ordentligt, och klippta i förväg få dörrar, fönster, ledningar och rör. De berörda om användningen av polystyren eller polyuretanskum kan välja SIPS gjorts med en helt naturlig vete eller halm kärna istället för som normalt skum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.