Vilka jobb finns tillgängliga i elektronik?

Det finns fyra olika typer av jobb inom elektronik: produktutveckling, som arbetar för ett elektronik tillverkande företag, undervisning och forskning. På detta område, det finns elektronisk ingenjörer och teknologer. De typer av positioner som är tillgängliga beror på utbildningsnivån slutförts. En elektroingenjör har avlagt en universitetsexamen och de undersökningar som krävs för att bli en professionell ingenjör. En teknolog har avslutat utbildning college utbildning.

Elektronik täcker ett brett spektrum av produkter och verktyg, allt från tv till mobiltelefoner. Alla fungerar enligt samma principer, som varierar i storlek och komplexitet. En signal skickas från en krets till en annan via en liten elektrisk impuls. Möjligheten att överföra och tolka denna signal är avgörande för hur alla elektroniska apparater.

Produktutveckling är centralt att skapa nya produkter, förbättra effektiviteten i befintliga enheter och att på bästa möjliga användning av nya kraftkällor och behandling marker när de blir tillgängliga. Denna typ av arbete är normalt kompletteras med personer med doktorsexamen i elektronik eller närliggande områden.

Det finns ett brett utbud av arbetstillfällen i elektronik tillverkningsindustrin. Denna industri stödjer karriärer inom design, implementering, produktion, support och reparation. Det finns elektroniska tillverknings-och designföretag i länder runt om i världen.

Jobb finns också som instruktörer på lokal eller karriär högskolor, undervisning kurser som elektronik tekniker eller tekniker. Personer med doktorsgrad kan hitta instruktör positioner på universitetsnivå. För att bli en effektiv instruktör, många yrkesverksamma fylla i ett intyg program i vuxenutbildning. Att lära sig mest effektiva sättet att undervisa vuxna kan vara en stor hjälp när du gör denna karriär övergång.

Forskning är ett stort område att utforska. Bidrag finns att få från myndigheter, privata näringslivet, och engagerade forskargrupper som försöker att utvidga området för kunskapen inom detta område. Många elektronik ingenjörer som vill utforska denna karriärmöjlighet fortsätta att bli bli universitetsprofessorer. Dessa ståndpunkter måste undervisningen, utan ger möjligheter till omfattande forskning.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse inom elektronik arbeten tycker om att arbeta med teknik, problemlösning och arbetar självständigt. Nivån på lediga varierar efter näringsgren och utbildningsnivå. Det tar minst tre års eftergymnasial utbildning för att kvalificera för en position i elektronik.

De flesta elektronik arbetstillfällen har ett brett utbud av möjligheter till karriär finns. Oavsett vilken bransch där första erfarenheterna erhålls, alla färdigheter kan överföras till andra områden. Den enda begränsningen till befordran grundas på utbildningsnivå, eftersom vissa lägen kräver en ingenjörsexamen. Däremot kan tekniker med stor erfarenhet främja sina karriärer med ytterligare utbildnings-och certifieringsprogram.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.