Vilka är de olika Hand Elverktyg?

Handverktyg används i många hantverk, fritidssysselsättningar, och yrken. Ett stort antal handverktyg makt finns för användning i hemmet eller professionell verkstad. Termen handverktyg används till att gälla verktyg som antingen används med händer eller verktyg, eller mer specifikt verktyg som hålls i händerna och drivs genom att använda mekanisk kraft, snarare än ström från en annan källa (t. ex. el). Hand elverktyg både drivs versioner av några handverktyg som också har en version där mekaniska krafter enbart används, samt några verktyg som inte har någon motsvarighet som inte drivs.

Power övningarna ett exempel på ett handverktyg som görs i både mekanisk och makt form. Makten form har både trådlös och plug-in modeller. Specialiserade typer inkluderar slagborren, en roterande borr som har en hammare handling, och kanoner skruv, som används för sheetrock installation. Rätt vinkel övningar är gjorda för att arbeta i nära håll. Likaså makt Spik-klammerpistoler ersätta den mekaniska handhållna modeller. Spik, eller spikpistoler som de också kallas, ersätta hammare för att utforma, sätta upp staket, och annat arbete, medan motordrivna häftapparater och klammer pistoler används för att fästa en mängd material, från takläggningsmaterial, till mattor till ledningar, som samt stoppning och plast i VINTERBONA byggnader.

Alla som har utjämnade trä med en bit sandpapper fästs på ett träblock kommer att uppskatta handverktyg makt som nu kan användas i stället. Belt Sanders, slipmaskiner disk, slipmaskiner detalj, random-bana Sanders, och slipmaskiner blad, en del utrustade med en trasa dammpåse eller ett vakuum infästning, gör jobbet snabbare, enklare och ge utrymme för mer precision, när det behövs. De flesta Sanders koppla in, men det finns några trådlösa modeller.

Rotary verktyg, utbytbara bitar som gör att de kan användas för många olika syften, är en annan typ av hand elverktyg, och kom i sladdlösa och med sladd versioner. Beroende på vilken bit man väljer ett roterande verktyg kan skära, rista, sand, polish eller mala. De används för hund grooming, smycken arbete, snickerier, elektronik, etch glas, ta bort injekteringsbruk, rengör från rost, och många andra användningsområden. Andra handverktyg motordrivna verktyg omfattar sax för att skära allt från cement till hår, lödkolvar och kanoner, hyvlar, routrar, sågar, svetsare, ficklampor, vapen värme, limpistoler, och färgborttagningsmedel och andra varma verktyg luft.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.