Vad innebär ett Konstruktion Inspector göra?

En konstruktion inspektör är en som inspekterar byggnader, vägar, broar, dammar, tunnlar och nästan alla andra typer av byggnadsarbeten för att se det är inget fel eller instabil om hur arbetet utförs. Ofta är de tjänster av en sådan person som behövs för att få rätt tillstånd och intyg för färdigställande som tilldelas av lokala, delstatliga och federala myndigheter. Därför är en uppgift för en konstruktion inspektör mycket viktigt.

En konstruktion inspektör, som ibland kallas en byggnad inspektör eller hem inspektör, vanligtvis arbetar för en lokal eller delstater. På så sätt finns det en oberoende inspektör tittar över olika aspekter av konstruktion, som kan bidra till att ge en mer rättvisande bild av vad som händer. I vissa fall kan det finnas frågor om en entreprenör hyr en privat konstruktion inspektör. Orsaken är att vissa tror att en inspektör som betalas av en avtalspart kan rapportera positivt om att entreprenören för att säkra framtida jobb.

En konstruktion inspektören är mest orolig för att vissa byggnormer är uppfyllda, såsom de tillämpas av den jurisdiktion där byggnaden är belägen. Det är därför inspektören även kallat en kod inspektör. Koden är en vägledning inte bara allmänna konstruktion, men el-och vvs komponenter också. Alla måste klara inspektioner innan en byggnad ska anses avslutad.

Ett hem inspektör kan vara en viss typ av konstruktion inspektör som endast, eller åtminstone i första hand, inriktas på de strukturer avsedda för boende. Detta kommer inte bara villor utan även för de flerfamiljshus enheter bostäder, såsom lägenheter och fastigheter, också. Dessa byggnader kan kräva speciella funktioner, såsom bättre ventilation, mer utgångar, eller avsluta Windows, att andra byggnader inte får åläggas att ha. I vissa fall kan en privatperson hyra ett hem inspektör för att inspektera ett hem för att se till att den är bra innan de köper den.

Många av de som blir konstruktion inspektörer gör detta på grund av erfarenheter de fått inom byggbranschen. Faktum är att mer än 50 procent av dem som är i bygg besiktning industrin har ingen grad än en gymnasieexamen. De som har college grader ofta har dem i teknik eller arkitektur. Det finns således ett brett spektrum av människor som kan ta sig olika erfarenheter med sig in i denna typ av arbete.

Förutom de pedagogiska krav som vunnits i en formell klassrummet eller genom erfarenhet, där kan certifiering eller licensiering krav också. Dessa krav kommer sannolikt att kräva en konstruktion inspektör för att få fortbildning poäng för att hänga med de senaste kraven och metoder. Även om detta inte lägga till bekostnad av yrket, bidrar den också inspektören göra ett bättre jobb och bidrar till att allmänheten i kvalitetsarbetet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.