Vad bör jag veta om Traktorgrävare säkerhet?

Grävaggregat säkerhet, som säkerhet när du använder någon annan del av anläggningsmaskiner, bör de insatser som görs av både ett företag och dess anställda för att vara effektiva. Det amerikanska Department of Labor Arbetarskyddsstyrelsen Organization (OSHA) har politik när det gäller arbetsplatsen praxis grävskopa säkerhet tillsammans med säkra metoder för många andra typer av utrustning.

En av de främsta frågorna kring effektiv grävare säkerhet är utbildning. Utrustning operatörer är specialutbildade för att arbeta tung utrustning, och deras arbetsgivare bör kräva årliga OSHA säkerhetsutbildning. Ett företag som gör outbildad arbetskraft att driva en grävskopa eller annan bit av tunga maskiner utan korrekt utbildning kan dömas till böter. Alla företag som använder tung utrustning bör vidta försiktighetsåtgärder så att endast utbildade operatörer att använda deras utrustning.

Standard praxis traktorgrävare säkerhet bör genomföras varje gång den utrustning som används. Operatörerna bör utföra en sådan kontroll före användning för att säkerställa att alla lampor och signaler, däck, anslutningar och vakter är i god skick och att ingen del av utrustningen är löst eller inte fungerar. Grävaggregat säkerhet kräver också felaktiga eller skadade delar av utrustning som skall repareras innan användning.

Traktorgrävare säkerhet samtidigt som du kör bör alltid en noggrann kontroll av arbetsplatsen omgivningar och en kontroll av alla arbetstagare och hinder i närheten. Arbetstagare på marken i närheten av den utrustning som ska bära flaggning kläder och rätt skyddsutrustning. Operativsystem en grävare i rätt sakta ned vid svarvning eller arbetar i halka som är ett måste. Rollovers är en av de främsta orsakerna till traktorgrävare skador och dödsfall. Operatörerna bör också vara medvetna om alla begravda och indirekta makt och gasledningar som en del av grävskopan säkerhet regim, med elektrisk ström är en annan vanlig orsak till utrustning dödsolycka.

Ingen arbetsgivare bör kräva att en arbetstagare att driva en grävskopa utan att ha slutfört en grävskopa klass säkerhetsutbildning. Om du befinner dig som arbetar under förhållanden som kräver att du kan styra eller arbeta nära någon som är i drift en grävskopa eller annan tung utrustning utan lämplig utbildning, meddela din lokala OSHA kontor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.