Vad bör jag veta om Faucet Repair?

En läckande kran är en av de vanligaste hushållet missöden, så kran reparation är en vanlig gör-det-själv-arbete. Långsam droppar eller läcker är inte de enda orsakerna som kräver kran reparation, men eftersom de är så vanliga, om du äger ett hem bör du bekanta dig med de grundläggande komponenterna i den eller de typer av kranar i huset. Det finns många olika typer av kranar, de två vanligaste varianterna är kompression kranar och washerless kranar. Andra typer inkluderar membran kranar, blandare skiva, och den enda handtag bollen kran, vanligt i duschar och bad.

Även om det är fullt möjligt att kranen reparation kan trappas upp till en kran ersätta, de vanligaste problemen som kan fastställas med enkla steg. Om du har en kompression kran-en kran med en bricka-det är mycket troligt att tvättmaskinen kommer att gå illa från korrosion eller härda innan de andra delarna av blandaren kommer att misslyckas. Byta en bricka är kanske det enklaste blandaren reparationer att göra. Likaså att hålla kranar körs i toppform och undvika långsamma droppar eller läcker, skärmen och stammen kan behöva rengöras eller bytas ut också.

Faucet reparationssatser säljs mest varje järnaffär och hem förbättring lager. I många fall innehåller allt du behöver för att byta brickor, stjälkar och skärmar för varje specifik typ av blandare. Många reparationssatser innehåller enkla instruktioner, men inte alla gör. Om du aldrig har reparerat en kran innan, sök ut diagram online eller i gör-det-själv-böcker och ägna särskild uppmärksamhet åt i vilken ordning du tar bort delar, såsom brickor och skruvar. Du kan också be en anställd vid en mycket respekterad järnaffär för enkla anvisningar. De flesta blandare reparation uppgifter kan kompletteras med en stjärnskruvmejsel och skiftnyckel.

Innan du försöker någon typ av kran reparation, kom ihåg att du måste stänga av källan av vatten antingen på Avstängningsventil leder till att fixturen repareras eller till hela huset. Om du börjar plocka isär blandaren utan att stänga av vattnet, har du en stor mängd ren upp att göra. Om du misstänker VVS problem som är mer inblandade än mindre droppar, kanske du vill ringa en rörmokare för din reparation.

Så länge din VVS-linjer är i perfekt skick utan några kända problem, kan de flesta kran reparation eller arbeten ersättning fyllas utan professionell hjälp. Om du har en äldre hem, där VVS har inte uppdaterats sedan dess konstruktion, kan du ha svårt att hitta reservdelar och utbyte kan bli svårt beroende på hur gammalt ditt hem är. Bör dock den genomsnittliga homeowner kan vidta slitna eller skadade delar till en järnaffär och få hjälp med att välja reservdelar för enkla uppgifter blandaren reparation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.