Vad är några olika typer av borrmaskiner?

Oavsett om en produktion golvet eller i hemmet, borrar bidra till att ge värdefull hjälp vid skapandet och reparation av ett antal olika produkter. Borrar är en av de mest använda elektriska verktyg med många olika modeller emot ett brett spektrum av borr. Under årens lopp har ett antal olika typer av övningar har utvecklats för olika kommersiella och hem användningsområden.

Som ett handverktyg, det finns ett antal manuella handgrepp som fortfarande är i allmänt bruk. Dessa bågen borr, borren borra och bröst övning. Både båge och övningar borren är behändiga för ett antal olika applikationer. Bröstet borr är ibland som en eggbeater borr, på grund av åtgärder som används vid borrning processen. En markering chuck är en exakt borr som är framtagen för användning i detalj arbete juvelerare.

En slagborr är mycket lik den vanliga borrmaskiner som används runt huset. Skillnaden är att borrningen åtgärden uppnås med hjälp av ett hamrande åtgärd. Vid behov är det möjligt att ställa in slagborren till en mer traditionell miljö, vilket gör enheten flera syften.

Många vanliga hushåll övningar finns nu som sladdlösa borrmaskiner. Dessa övningar använder standard uppsättningar borr och arbeta på samma sätt som någon av de grundläggande övningar eller roterande borrar. Drivs med en uppsättning av uppladdningsbara batterier finns det sladdlösa varianter av nästan alla typer av handborr, även de specialiserade slagborren.

Industriell övningar är vanliga i alla typer av tillverknings-miljöer. Till skillnad från hem övningar, industri-övningar är ofta stora bitar av maskiner som kan hantera specifika jobb. Borren pressen är ofta anställda i ändringen av maskindelar, samt stora träbearbetning produktion. En anpassad huvud borra kan ge en kontinuerlig process av borrning som en del av ett löpande band stil av produktionen. Fräsmaskin övningar att använda sig av en remdriven borr pressen att möjliggöra en samtidig låsning och skärande verkan.

Borrmaskiner kan kosta allt mellan några dollar för en enkel att använda hemma övning för att tusentals dollar för en industriell produkt. Det finns en borrmaskin för nästan alla typer av tillämpningar, samt många övningar som kan användas för flera olika typer av projekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.