Vad är en Kärl Elschema?

Ett uppsamlingskärl kopplingsschema är en ritning som grafiskt visar layouten för en elektrisk kärl, även känd som ett eluttag. I likhet med andra kopplingsscheman, är målet med ett kärl kopplingsschema som visar hur kretsen skulle läggas ut. Diagram för grundläggande kärl är gratis på många webbplatser som omfattar el-och teman ledningar och man kan också dra sitt eget om de har erfarenhet av kabeldragning.

Elektrikerförbundet inrätta kopplingsscheman innan de börjar ett projekt som en sätt att kartlägga projektet ut. Detta säkerställer att de vet vart kärl går, som kretsar de kommer att vara ansluten till och hur de kommer att anslutas till varandra. I nya konstruktion, kan en hel-struktur kopplingsschema också användas av annan konstruktion personal som måste göra justeringar för de behov som elektriker. Helst är kopplingsscheman stå till förfogande tillsammans med resten av den dokumentation som avser dragningen av en struktur, så att om det finns ett problem, kommer det vara enkelt att konsultera kopplingsschema att få element, i det elektriska systemet.

Det finns ett antal olika typer av makt kärl. Varje typ kräver en något annorlunda syn på ledningsdragning som kan läggas i ett kopplingsschema. Kärl kan också kontrolleras av strömbrytare, i vilket fall ledningar kan bli lite komplicerat, särskilt om flera byte används för att styra ett vägguttag. Ett uppsamlingskärl kopplingsschema kan täcka de olika kärl som används, och visa hur ledningarna kommer att möta eller överträffa kod krav på säkerhet och prestanda.

I vissa fall kommer en eluttaget i ett paket med ett kärl kabeldragning diagram som ges till förmån för installationsprogrammet. Oftare förutsätter tillverkaren att kärlet installeras av någon kunnig, och ingen kopplingsschema tillhandahålls. Exempel på kopplingsscheman finns också i böcker som är avsedda att bekanta människor med elektriska kod, oftast med kommenterad diskussioner talar om gemensamma ledningar misstag och problem som kan orsaka ett utlopp att misslyckas en kod inspektion.

Arbeta med el behöver inte vara farligt att arbetet utförs på ett kompetent sätt. Vidtar åtgärder som drar ut på ett diagram behållare ledningar innan arbetet påbörjas, kommer att göra elarbeten mycket säkrare, förutom lättare eftersom det innebär att ritningarna till jobbet innan arbetet ens äger rum, snarare än att tvinga människor att göra saker och ting som de går tillsammans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.