Hur väljer jag det bästa VVS-delarna?

VVS delar krävs att regelbundet underhåll, reparation av enheten, eller att öka kapaciteten. Det finns tre saker att fokusera på när man kan välja det bästa VVS-delar: kvalitet, pris och garanti. Värme, ventilation och luftkonditionering (HVAC) enheter är utformade för att fungera i olika utrymmen, från ett litet rum med en stor produktionsanläggning. Den typ av VVS-delar som behövs för att underhålla och reparera denna typ av system varierar kraftigt.

Alla VVS-reparationer och underhållsarbeten bör kompletteras med en utbildad och licensierad HVAC mekaniker. Dessa system är mycket komplexa och ganska dyr. Otränad mekaniker kan orsaka betydande skada på en mycket kort tidsperiod. VVS delar tenderar att vara dyrare än andra mekaniska delar system utbyte grund av den knappa krävs toleranser. Till exempel kan en enkel fläkt bälte för en stor VVS enhetskostnad upp till $ 250 amerikanska dollar (USD) att köpa, och fyra timmars mekaniker tid att installera.

Den första punkten att överväga när man tittar på VVS delar det kvaliteten på sidan. Det finns normalt två klasser av reservdelar tillgängliga: originaldelar och vita fläckar etiketten. Den genuina delar tillverkas av den ursprungliga tillverkaren och är utformade för att matcha de exakta specifikationerna som en originaldel. Dessa enheter är ofta ganska dyra och är modellspecifika.

White label delar är mer generiska delar, ofta tillverkade av en särskild bildelar. Samtidigt som syftar till att de ursprungliga specifikationerna är omsorg om detaljer saknas ofta. Som en följd av de delar som ofta är nära matcher, men inte fungerar över tiden. Dessutom har många som tycker att white label delar krävs ytterligare arbete för att installera, eftersom mätningarna inte stämmer överens exakt.

När man väljer de bästa VVS-delar, är priset en viktig faktor. Titta på den totala kostnaden för den enskilda enheten och jämför den med liknande delar. Prata med underhåll mekaniker om andra delar i närheten som kommer till slutet av sin livslängd. Ta dig tid att överväga alla relevanta delar på samma gång. Detta kan leda till en högre utrustning kostnad, men lägre arbetskostnader.

Många delar tillverkare erbjuder garantier på sina delar. Ta dig tid att läsa den ursprungliga tillverkarens garanti för att säkerställa att reservdelar inte tomrum som garanti. Se till att allt arbete skall kompletteras med en licensierad mekaniker och inspektera hela enheten innan du startar den.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.