Hur väljer jag den bäst Pallar?

Lastpallar används ofta för att lagra och flytta produkter för yrkesmässig användning. De vanligaste material som används när man bygger pallar trä, metall och plast. Sådana som är gjorda av trä och plast används oftare än metall lastpallen, vilken utgör endast cirka 1% av den totala marknaden. Att köpa nya pallar kan vara dyrare än att välja material som används för samma arbete.

När en pall har använts, är det inte längre betraktas som ny. Beroende på de material som används för att bygga den och dess ursprungliga syfte, en pall kan återanvändas många gånger av den verksamhet som äger den, eller säljas till annan person eller företag. Ett barrträd pall kan tendera att bryta ner efter att ha slutfört ett jobb, och kan kasseras efter att den har tjänat sitt syfte. De tillverkade en starkare lövträ kan vanligen säljas som används pallar.

pallar kan även säljas efter ett företag är färdig med dem. Dessa plast ofta senast genom 100 använder eller mer, beroende på vikten av produkten förpackas på pall. När du väljer en begagnad pall tillverkad av plast, kan det vara viktigt att desinficera och rengöra den före genomförandet. Detta kan vara särskilt viktigt om den använda pall kommer att lagra eller transportera mat.

Efter används inte alla pallar är i tillräckligt bra skick för att säljas. Undermåliga används pallar ofta genomgå pall reparationer innan de åter tas i bruk. Sådant arbete kan omfatta byte av spik, brädor, eller hängslen. Villkoret efter reparation får bestämma priset som används pallar säljs. Pall företag kan ha olika betygsskalor för priserna på dessa använda saker.

Om en trä pall kan inte repareras, kan pall återvinning återkräva det virke som användes för att bygga det. Materialutnyttjande av dessa material kan också användas för att skapa egna paletter i storlekar som inte är standard. När återvunnet kommer en vanligtvis betecknas som används, snarare än nya.

Pall återvinning är inte nödvändigtvis begränsad till återuppbyggnaden. Några företag kommer att sälja begagnade lastpallar till företag som gör utomhus strukturer, att användas som uppvärmning material eller annat ändamål. Innan du bränner används trä pallar, kan det vara viktigt att fråga vilken typ av gods transporterades på dem, vara säker på att träet inte är förorenat. Till exempel om kemikalier har spillts på veden, kan dessa kemikalier släpps ut i luften när den bränns.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.